Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 1:02 pm Předmět: Jak vycistit kompletne mobil |
|
|
Muzete mi nekdo poradit, jak se zbavit vseho co jsem kdy nahral do mobilu? Pomuze prehrani nejake panicke fullflashe? Chtel bych mit mobil uplne cistej a pak teprve zacit nahravat urcite patche. Diky za odpovedi. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 1:06 pm Předmět: Re: Jak vycistit kompletne mobil |
|
|
drtiKOM napsal: | Muzete mi nekdo poradit, jak se zbavit vseho co jsem kdy nahral do mobilu? Pomuze prehrani nejake panicke fullflashe? Chtel bych mit mobil uplne cistej a pak teprve zacit nahravat urcite patche. Diky za odpovedi. |
Hlavně napiš jaký telefon. Způsobů je několik. Nejlepší je čistá fullflash. Nebo nahrát firmware a FFSinit _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 1:09 pm Předmět: RE: |
|
|
Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 1:21 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
drtiKOM napsal: | Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) |
No takže jsem o kus dál, pokud jsi již nahrál firmware, použij ještě FFS init /ten kompletně smaže disky a nahraje standardní obsah/ - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 2:07 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Krokodýl napsal: | drtiKOM napsal: | Mam S65 s fv. 50. Myslel jsem ze prehranim fimware se vse premaze,ale neni tomu tak - dost veci mi tam zustalo! Kdyz prehraju telefon nejakou cistou fullflashi, smaze se mi vse? Nebo muism neco jeste nekde smazat rucne. Nejlepsi by byl format C:/ :-))) |
No takže jsem o kus dál, pokud jsi již nahrál firmware, použij ještě FFS init /ten kompletně smaže disky a nahraje standardní obsah/ - http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 |
Diky, tohle jsem presne potreboval.... _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|