View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:23 pm Post subject: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:35 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
a co takhle pouzit simoco na ovladani mobilu,nekde to tu je....mximalne 14 dni zpet.....sice se ti nebude zorbrazovat na monitoru co ti kdo pise,ale je to pohodlnejsi nez na mobilu a levnejsi...pac jimm ti bude zrat mene dat  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:40 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
na icq5 prenasis fotky a dalsi kraviny.nepouz.icq5 a mirandu a jiny alternativni icq. ale stejne to bude litat hodne..uz proto ze se pc bude hlasit buhvi kam. _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
Vůbec nevim co je v SiMoCo za psaní,nechápu. Ale to je mi k ničemu že neuvidim co mi kdo píše ne? Já potřebuju psát přes ICQ. Potřebuju nějakej program na ICQ kterej komunikuje nejlíp jen textem. Něco jako je třeba IRC. Zkuste poradit pokud to tak někdo používáte. _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:43 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
zdatan wrote: | lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
na icq5 prenasis fotky a dalsi kraviny.nepouz.icq5 a mirandu a jiny alternativni icq. ale stejne to bude litat hodne..uz proto ze se pc bude hlasit buhvi kam. |
presne tak..radej bych pouzil tu komunikaci JIMM a AT prikazy v SiMoCo ..to je idealni a levne
// uz jsem ti to nasel:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15082 _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
Tak teda díky,musim se na to podívat. _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 12:16 pm Post subject: |
|
|
Ja pouzivam Jabber. Prenasi malo (to uz mne ted netrapi) a nemam problemy. Mozna sem tam s diakritikou... |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | Ja pouzivam Jabber. Prenasi malo (to uz mne ted netrapi) a nemam problemy. Mozna sem tam s diakritikou... |
Tak tak, me se osvedcil klient PSI _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 9:24 am Post subject: |
|
|
Nenašel jsem Jabber a nevim co je PSI... _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 12:57 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
zdatan wrote: | lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
na icq5 prenasis fotky a dalsi kraviny.nepouz.icq5 a mirandu a jiny alternativni icq. ale stejne to bude litat hodne..uz proto ze se pc bude hlasit buhvi kam. |
No nevim... ja se pripojuju s Mirandou a traffic neni o moc vetsi nez u Jimma. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 5:21 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
pitrisek wrote: | zdatan wrote: | lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
No nevim... ja se pripojuju s Mirandou a traffic neni o moc vetsi nez u Jimma. |
ale jde o ty ostatni sluzby win...ty se do toho taky pocitaji  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 6:00 pm Post subject: Re: ICQ přes GPRS na PC |
|
|
sidbin wrote: | pitrisek wrote: | zdatan wrote: | lukaaash wrote: | Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s připojením přes mobil a GPRS na počítači. Chtěl bych občas využit toho, abych nemusel psát na ICQ (Jimm) na mobilu, ale pohodlně na PC. Nakonfiguroval jsem si připojení a modem (mam MPM). Potřeboval bych poradit nějakej program, kterej nebude moc náročnej na přenesený data.Při normálnim ICQ5 to hrozně lítá. Díky |
No nevim... ja se pripojuju s Mirandou a traffic neni o moc vetsi nez u Jimma. |
ale jde o ty ostatni sluzby win...ty se do toho taky pocitaji  |
Maximalne dns resolving (zaplatis za zjisteni login.icq.com) a zbytek na firewallu zariznes  _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
|