View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:12 pm Post subject: hledam solidni emailovy klient pro S65 |
|
|
Zdravím, po zkušenostech s aplikaci Seznam email klient, kterou se mi nepodarilo rozjet (opravdu netusim, proc to nefunguje i pres spravne nastaveni, a tak sem rezignoval) se chci poptat po nejakem email klientu, ktery by splnoval nasledujici?
- fungoval
- nemel problemy s cestinou jako vestaveny klient
- komunikoval s adresarem telefonu pri vkladani emailovych adres
Tot vse, jestli neco takoveho existuje, tak mi prosim dejte vedet, diky. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
proste kdyz stahnu email s diakritikou, tak aby ho to zobrazilo korektne, tzn. bez nejakych "paznaku", i kdyz klient, který by zobrazoval ceskou diakritiku a nemuselo se patchovat asi neexistuje, nebo snad jo? |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
Samozřejmě existuje. Ginzo Ti dal odkaz, ten je asi nejlepší, ale mně bohužel nefunguje. Ostatní s ním ale problémy nemají. Takže tedy MailMan, nebo já používám SimpleMail (ten diakritiku úplně odstraňuje). Oba jsou free, MailMan je lepší. Dokáže pracovat i s přílohami. (je to samozřejmě samostatná java aplikace, vestavěný e-mailový klient v telefonu Ti to neopraví, ale mailMan je stejně alespoň podle mě lepší, než ten vestavěný) |
|
Back to top |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 7:00 pm Post subject: |
|
|
tak to je v poho a jak je to s tim adresarem? komunikuje nektery se standartnim adresarem pri vkladani adres? |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
Ano, je to tam napsaný. Ta nejnovější zkušební verze (ale měla by už být plně funkční, mně jako jediná funguje, ještě mám problém s odesíláním, ale to mám všude, ne že by ta verze byla špatná. potřeboval bych nějakej alternativní SMTP server. Mám takovej dojem, že ten od Atlasu nerozchodím.) |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:50 am Post subject: |
|
|
dava: nejsem si jistej, ale poskytuje vubec atlas sluzbu smtp serveru? protoze dost free webmailu ma moznost posilani mailu pouze prez web. _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
Myslím, že by měl. Ale POP3 podporuje. Tak by snad měl podporovat i SMTP. Ale na počítači mi SMTP myslím taky nefungoval. Musím používat nějaký alternativní SMTP localhost. Proto hledám něco takovýho i na mobil. Teď používám SimpleMail a ten SMTP nepotřebuje. Můžu tu kolonku vynechat a v návodu je napsaný, že se použije alternativní smtp server. Ale Mailman bych používal radši. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|