Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rosten kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 2:45 pm Předmět: Sl 65 a změna kláves |
|
|
Mám malý problé, chtěl bych změnit funkčnost klávesy pro přístup do wapu. Zkoušel jsem to pomocí programů. které jsou uvedeny na vašich stránkách, ale vše je děláno pro připojení přes com port a já mám usb kabel. Poraďte mi jak se s tím poprat. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 2:53 pm Předmět: Re: Sl 65 a změna kláves |
|
|
rosten napsal: | Mám malý problé, chtěl bych změnit funkčnost klávesy pro přístup do wapu. Zkoušel jsem to pomocí programů. které jsou uvedeny na vašich stránkách, ale vše je děláno pro připojení přes com port a já mám usb kabel. Poraďte mi jak se s tím poprat. Díky |
I pro USB kabel je u telefonů simulován COM port. Nejde o přímou komunikaci přes USB. Musíš mít ke kabelu ovladač, který měl t součástí dodávky, nebo nahrát univerzální, ale musíš vědět co máš za typ kabelu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|