clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ASI BLOKOVANÝ MOBIL ... NEJDE ANI ZAPNOUT , PORADI MI NĚKDO?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ASI BLOKOVANÝ MOBIL ... NEJDE ANI ZAPNOUT , PORADI MI NĚKDO?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
N1TRO
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 9:19 pm    Předmět: ASI BLOKOVANÝ MOBIL ... NEJDE ANI ZAPNOUT , PORADI MI NĚKDO? Odpovědět s citátem

Ahoj,
popisu situaci ktera byla a je Smile
Koupil jsem si mobila v srpnu mobila Siemens M65. Potreboval jsem nutne vedet jaky je kod pristroje, nikde jsem kod pristroje nenasel.Myslel jsem si ze je to 12345 jako je originalni kod u NOKIE .. dvajrat jsem to zkusil , prve 12345 a pak 1234 ... Mobil me upozornil , ze mam jeste jeden pokus.Optal jsem se kamarada jestli nevi jaky je kod pristroje u siemense rikal ze 0000 tak jsem to zkusil a kód přístroje blokován.Pak jsem az zjistil ze kod pristroje jsou posledni 4 cisla z IMEI.( pozde:/ )..

Psal jsem tu jestli nekdo nevi jak to odblokovat , mobil jel v pohode ale jen na mou SIM .. uz byl druhy duvod proc se mobil pokusit odblokovat.Poradili mi abych si zjistil kody pristroje , to jsem taky ucinil a pak v programu Siemens EEPROM Tool (dle navodu) jsem nahral do mobilu bloky ci co to je , jenze jsem mel zmacknout ... save selected... a ja zmackl vedle na save all cimz jsem si pridelal dalsi potize Sad

Mobil na cervene tlacitko(zapnout/vypnout) nereagoval a po dlouhem stisknuti jen pipnul a dal nic.Kdyz jsem mobil pripojil na kabel a spustil program EEPROM tool , dostal jsem se aspon do servisniho modu.
Poradili mi ze v programu PapuaUtils mám vytvořit soubory ktery budou obsahovat kody a typ telefonu ktere jsem pouzil v programu V_Klay pres ktery jsem nahral patch pro odblokovani EEPROM ...
potom jsem otevrel znovu EEPROM tool 4 bloky z mobilu zalohoval .. a nahral do mobilu to co obsahovalo v souboru M65_SW04.eep ktery jsem si stahl Smile) ... zkousel jsem zapnout mobil a nic se nedelo tak jsem pridal do mobilu ty 4 bloky ktery jsem zalohoval do PC a zase nic mobil to stejny , po dlouhem drzeni tlacitka pro zapnuti nereagoval jen pipnul a nezapnul jsem ... opakoval jsem nekolikrat ale bezuspechu ..
Nevim si rady ..

Jeste mi poradili abych stahl EEpromForm_10 a vycistil eelite a eefull ale pri zalohovani eelite se to zastavilo u bloku nebo co to je 303 a konec nic nejelo dal a mel jsem po srande ..

Uz si nevim rady , je tu jeste neco co jsem neudelal ? nebo udelal spatne ? beru navrhy cokoli , nejlepsi by bylo kdyby mi dal nekdo ICQ , kdo vi co s tim jak mobil zase zprovoznit.

Mobil mam od srpna tohle me dost smoli , prosim pomozte Sad
Siemens M65
Firmware 50
cable mam ..

asi vse co jsem chtel ....
jestli jsem neco spatne napsal tak snad to pochopite , nejsem v tomhle zkuseny , v tomhle jsem lama Very Happy

TIMHLE BYCH CHTEL JESTE JEDNOU MOC PODEKOVAT MODERATOROVI KTERY SI NASEL CAS A DLOUHE HODINY MI POMAHAL Very Happy ... DEKUJI Lb01

bye all ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
František Janků
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám moc času takže zatím jen stručně:
Pročti si toto fórum, postupy jsou u všech telefonů stejné nebo hodně podobné. http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15888
nebo ještě toto: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15934
Dej vědět, jak jsi na tom se znalostí práce s programama a jak jsi pokročil, abych věděl jaký postup ti doporučit.

Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!!
N1TRO
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj ,
z http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15934 jsem toho moc nevycet a na programy? no neco jsem vcera udelal a ted zas nevim co je co , v tomhle jsem maslo , nevyznam se v tom takze asi neumim ...
koukal jsem na ten druhy link , byla tam cas kde jsi radil aby ten typek prehral fw z 56 na nizsi .. ja mam fw 50 , stahl jsem 25 FW ve winswup , jedine nejnizsi co tam bylo a nejak to nejde. jinak kody mam vsechny ..
IMEI , ENS , HASH , SKEY a BootKEY .
jo kabel mam asi posledni den pujceny tak se musim dneska snazit jinak mam po ptakach ..
zatim hoj a dekuju pekne Smile
František Janků
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se, ale včera mi nějak nešel net, takže jsem nemohl odepsat. Jak jsi na tom? Kabel jsi už vrátil nebo můžeme se do toho pustit?

Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!!
N1TRO
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj , v pohode , kabel jsem vratil a mobil dnes zanesl do prodejny kde jsem ho koupil Smile)
Ale dekuju za snahu mi pomoct , toho si vazim , mej se hezky , cauky..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: