Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 9:19 pm Předmět: ASI BLOKOVANÝ MOBIL ... NEJDE ANI ZAPNOUT , PORADI MI NĚKDO? |
|
|
Ahoj,
popisu situaci ktera byla a je
Koupil jsem si mobila v srpnu mobila Siemens M65. Potreboval jsem nutne vedet jaky je kod pristroje, nikde jsem kod pristroje nenasel.Myslel jsem si ze je to 12345 jako je originalni kod u NOKIE .. dvajrat jsem to zkusil , prve 12345 a pak 1234 ... Mobil me upozornil , ze mam jeste jeden pokus.Optal jsem se kamarada jestli nevi jaky je kod pristroje u siemense rikal ze 0000 tak jsem to zkusil a kód přístroje blokován.Pak jsem az zjistil ze kod pristroje jsou posledni 4 cisla z IMEI.( pozde:/ )..
Psal jsem tu jestli nekdo nevi jak to odblokovat , mobil jel v pohode ale jen na mou SIM .. uz byl druhy duvod proc se mobil pokusit odblokovat.Poradili mi abych si zjistil kody pristroje , to jsem taky ucinil a pak v programu Siemens EEPROM Tool (dle navodu) jsem nahral do mobilu bloky ci co to je , jenze jsem mel zmacknout ... save selected... a ja zmackl vedle na save all cimz jsem si pridelal dalsi potize
Mobil na cervene tlacitko(zapnout/vypnout) nereagoval a po dlouhem stisknuti jen pipnul a dal nic.Kdyz jsem mobil pripojil na kabel a spustil program EEPROM tool , dostal jsem se aspon do servisniho modu.
Poradili mi ze v programu PapuaUtils mám vytvořit soubory ktery budou obsahovat kody a typ telefonu ktere jsem pouzil v programu V_Klay pres ktery jsem nahral patch pro odblokovani EEPROM ...
potom jsem otevrel znovu EEPROM tool 4 bloky z mobilu zalohoval .. a nahral do mobilu to co obsahovalo v souboru M65_SW04.eep ktery jsem si stahl ) ... zkousel jsem zapnout mobil a nic se nedelo tak jsem pridal do mobilu ty 4 bloky ktery jsem zalohoval do PC a zase nic mobil to stejny , po dlouhem drzeni tlacitka pro zapnuti nereagoval jen pipnul a nezapnul jsem ... opakoval jsem nekolikrat ale bezuspechu ..
Nevim si rady ..
Jeste mi poradili abych stahl EEpromForm_10 a vycistil eelite a eefull ale pri zalohovani eelite se to zastavilo u bloku nebo co to je 303 a konec nic nejelo dal a mel jsem po srande ..
Uz si nevim rady , je tu jeste neco co jsem neudelal ? nebo udelal spatne ? beru navrhy cokoli , nejlepsi by bylo kdyby mi dal nekdo ICQ , kdo vi co s tim jak mobil zase zprovoznit.
Mobil mam od srpna tohle me dost smoli , prosim pomozte
Siemens M65
Firmware 50
cable mam ..
asi vse co jsem chtel ....
jestli jsem neco spatne napsal tak snad to pochopite , nejsem v tomhle zkuseny , v tomhle jsem lama
TIMHLE BYCH CHTEL JESTE JEDNOU MOC PODEKOVAT MODERATOROVI KTERY SI NASEL CAS A DLOUHE HODINY MI POMAHAL ... DEKUJI Lb01
bye all .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
ahoj ,
z http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=15934 jsem toho moc nevycet a na programy? no neco jsem vcera udelal a ted zas nevim co je co , v tomhle jsem maslo , nevyznam se v tom takze asi neumim ...
koukal jsem na ten druhy link , byla tam cas kde jsi radil aby ten typek prehral fw z 56 na nizsi .. ja mam fw 50 , stahl jsem 25 FW ve winswup , jedine nejnizsi co tam bylo a nejak to nejde. jinak kody mam vsechny ..
IMEI , ENS , HASH , SKEY a BootKEY .
jo kabel mam asi posledni den pujceny tak se musim dneska snazit jinak mam po ptakach ..
zatim hoj a dekuju pekne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 6:12 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se, ale včera mi nějak nešel net, takže jsem nemohl odepsat. Jak jsi na tom? Kabel jsi už vrátil nebo můžeme se do toho pustit? _________________ Kdo hledá, najde...
Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 4:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj , v pohode , kabel jsem vratil a mobil dnes zanesl do prodejny kde jsem ho koupil )
Ale dekuju za snahu mi pomoct , toho si vazim , mej se hezky , cauky.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|