View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vlk0 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 9:47 pm Post subject: Filesystem M65 |
|
|
V telefonu se mi zobrazují aplikace v Pictures, Téma v Pictures a podobně, prostě chaos. PC čte telefom pomocí MPM normálně, vše je jak má být, V tel je FW 50 official update Siemens. Zkoušel jsem Optimalizovat FS, ale bez úspěchu. Poraďte, kde je problém a jak na něj. Díky Vlado  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 7:39 am Post subject: |
|
|
Ako myslis zobrazuju?Mas ich tam aj fyzicky,alebo ich mas inde a zobrazuju sa Ti v Pictures? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
vlk0 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:23 am Post subject: Re filesystem |
|
|
V telefonu se zobrazují v daných složkách mám to co tam patří a něco navíc, ale pc to zobrazuje korektně
hanni wrote: | Ako myslis zobrazuju?Mas ich tam aj fyzicky,alebo ich mas inde a zobrazuju sa Ti v Pictures? |
|
|
Back to top |
|
 |
vlk0 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 10:42 am Post subject: Re: Re filesystem |
|
|
telefon jsem již přefornatoval a nahral nový FW, takže díky a pokud budu potřebovat, ozvu se. Vlado
vlk0 wrote: | V telefonu se zobrazují v daných složkách mám to co tam patří a něco navíc, ale pc to zobrazuje korektně
hanni wrote: | Ako myslis zobrazuju?Mas ich tam aj fyzicky,alebo ich mas inde a zobrazuju sa Ti v Pictures? |
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|