View previous topic :: View next topic |
Je Darth oprávnene moderátorom ? |
Určite |
|
40% |
[ 2 ] |
Admini vedeli,prečo ho dali |
|
40% |
[ 2 ] |
On a moderátor ??? |
|
20% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 5 |
|
Author |
Message |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:21 pm Post subject: Darth PZ-toto má byť moderátor ??? |
|
|
Začnem takto:pravidelne mi spamuje ICQ,za každým piatym príspevkom čo napíšem,mi odkáže že som k***t,atd
Neviem či má na mňa komplexy či čo,ale za to,že 500x krát napíše "Skus pŕehrát firmware"je moderátor? To je trochu zvláštne
Ked je niekde diskusia o hre a rozpúta sa tam warez,hned to zamkne namiesto toho,aby to premazal a nechal otvorené
Boli časy,ked bol normálny,ale je to dávno preč
Teda sa kompetentných(Romulus,Weitless a Hanni) pýtam,ako môže byť moderátor ??
Nevravím nič v zmysle,že ja by som bol najlepší moderátor,ale moderátor má byť niekto ako LB-zodpovedný,príkladný,....
2 Darth:ak to zmažeš,znamená to,že sa sám bojíš pravdy  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
Myslím, že PZ nepíše jenom 500x přehraj fw, a pokud se warez začne hoddně rozšiřovat, tak mu chápu, protože komu by se to chtělo pořád přepisovat. A k tomu ICQ.... Říká ti něco ignore list?
BTW přesunuto z Ostatní do SiemensMania _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
No já ti na ICQ nespamuju ... když začneš konflikty tak to nejde zůstat v klidu...
A nevim kdo mi tady začal nadávat, když ze mně udělali moderátora na SM, že sem kkt atd...
No více se k tomu vyjadřovat nemusím, jestli se těm co jsou nahoře něco nelíbí klidně mě zbavte moderátorství.... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
Vobec by som nereagoval, ale za to uzanie musim podakovat.
Dakujem!  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
lidi že vás to baví
a vaše věci si vyřizujte mezi sebou nee?
Vem si kdybych já tady založil diskuzi o tom jestli by mi třeba nějakej admin nesedl do oka a psal bych o tom. Kdybych mu to už chtěl nějak říct tak mu to řeknu osobně ale to že založíš tady diskuzi tak mi to přijde o tebe jako zbabělost  |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:34 pm Post subject: |
|
|
Kvůli jednomu čtenáři z tisíců nemá cenu tuto diskusi nějak otevírat a zabývat se tím. Já proti Darthovi nic nemám a je pravda, že jej ani tolik nesleduji, ale kdyby byl špatný, tak už dávno zasáhne Hanni. On je šéfem fóra a on je "Velký Bratr" co sleduje práci moderátorů. Takže já za sebe nemám problém a přikláním se k názorům nahoře. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
Aaaale,Ginzo sa nam po dlhom case ozval.
Napisem k tomu len toto:
1.Uz som som Ti minule pisal o tom,ze ak mas nieco proti niektoremu z moderatorov,mas to napisat mne..na fore nemienim s nikym moderatorov rozoberat
2.S moderovanim DarthaPZ nemam problem,ani vyhrady.Keby som ich mal,napisal by som mu to..moderatori ma poznaju a dobre vedia,ze ked sa mi nieco nepaci,tak im to napisem,rovnako ich aj za dobru pracu pochvalim.
3.Dufam,ze toto bolo poslednykrat,co si taketo nieco napisal sem.Ja Ti Tvoje nazory neberiem...mozno s Tebou niekto suhlasit bude,niekto nie.A ze Ti spamuje ICQ a nadava,to si vybavuj sukromne a netahaj to na forum..nikto z nas nato nie je zvedavy.
LOCK _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|