View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 12:37 am Post subject: Problémy s tuningem a patchy |
|
|
Pokouším se nějak zavést tento patch http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche%2Ftunings%2F1&fw=43&keyword= a stále se mě to nedaří.Nevím,když dám ten "systemové patche.vkp" tak mě nejde spustit MT.V-Klay mě přotom hlásí,že patch je možné úspěšně aplikovat a po jeho aplikování mě zahlásí ,že byl úspěšně zaveden.Mám použít jen ty jednotliví co tam jsou v tom balíku nebo co???????Co znamená tenhle,ty systemové patche,když tam jsou systemové patche i v jednotlivích složkách.Můžete prosím na to někdo kouknout????Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:41 am Post subject: |
|
|
kouknout se na to nemuzu, mam jiny siemens , ale hadam, ze to bude nejaky tuning patch. Pokud je urceny pro tvuj FW a MT, tak na nejakych slozkach nezalezi a proste aplikuj vsechno co tam najdes  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:43 am Post subject: |
|
|
Aha,to je jeden z tuningovych balikov,ktore urobili chalani z BI. Mas pravdu,ten patch je robeny tak,ze v jednom patchi su vsetky dielcie systemove patche,ktore su v tom tuningu pouzite. Ty budes mat problem,ako mnoho inych ludi,ze proste Ti niektory patch umrtvy telefon a niekomu inemu v pohode funguje.
Odporucam Ti aplikovat si to po jednom patchi a vzdy skusit zapnut telefon,aby si zistil,ktory patch to robi.
Ale hlavne je dolezite,aby si to aplikoval na spravny typ telefonu a FW...co dufam aj robis. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Aha,to je jeden z tuningovych balikov,ktore urobili chalani z BI. Mas pravdu,ten patch je robeny tak,ze v jednom patchi su vsetky dielcie systemove patche,ktore su v tom tuningu pouzite. Ty budes mat problem,ako mnoho inych ludi,ze proste Ti niektory patch umrtvy telefon a niekomu inemu v pohode funguje.
Odporucam Ti aplikovat si to po jednom patchi a vzdy skusit zapnut telefon,aby si zistil,ktory patch to robi.
Ale hlavne je dolezite,aby si to aplikoval na spravny typ telefonu a FW...co dufam aj robis. |
To by mělo být v pohodě.Myslím ,že tam mají fw 41/43 ,já mám 43 zakže by v tom nemšl být nějaký zásadní problém.Typ taky sedí M65.Jen mne zarazilo množství jednotlivích složek s obrázky.Ty nevím kam všechny nacpat.Některé jsou mě jasný,alke s některýma fakt nevím,ale vlastně musím tam ty obrázky a skiny cpát??Nejsou obsaženy v patchy???Ještě jednou díky..!! |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | hanni wrote: | Aha,to je jeden z tuningovych balikov,ktore urobili chalani z BI. Mas pravdu,ten patch je robeny tak,ze v jednom patchi su vsetky dielcie systemove patche,ktore su v tom tuningu pouzite. Ty budes mat problem,ako mnoho inych ludi,ze proste Ti niektory patch umrtvy telefon a niekomu inemu v pohode funguje.
Ale hlavne je dolezite,aby si to aplikoval na spravny typ telefonu a FW...co dufam aj robis. |
To by mělo být v pohodě.Myslím ,že tam mají fw 41/43 ,já mám 43 zakže by v tom nemšl být nějaký zásadní problém.Typ taky sedí M65.Jen mne zarazilo množství jednotlivích složek s obrázky.Ty nevím kam všechny nacpat.Některé jsou mě jasný,alke s některýma fakt nevím,ale vlastně musím tam ty obrázky a skiny cpát??Nejsou obsaženy v patchy???Ještě jednou díky..!! |
ty obrázky se necpou nikam, Grafic, nebo kdo ten tuningovy balik delal je tam dal, pro pripad, ze by ten patch chtel nekdo portovat trebaaa na CX/S65. Ty je nikam davat nemusis, potrebujes tam dat jenom to tema v *.sdt a vsechny graficke i systemove patche pres V_klay _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 9:20 am Post subject: Proč tento pach vypíná MT????? |
|
|
Stáhnul jsem si tun.balíček pro MT M65 fw 50 a nejde mě tam jeden patch.Resp. způsobuje vypínání MT.Jedná se o tento balíček http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/1/&detail=27&tabulka=patche_tunings a v něm jde o patch "m65v50_dynamic_provider.vkp" je ve složce "sys.patche".Zajímalo by mne co má za následek aktivování tohoto patche.Mění se operátor (logo) nebo se jen přesune?????A ještě by mne zajímalo zda někdo ví proč mě nejde aktivovat.Resp. proč vypíná MT. |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
No, v tom dynamic provideru je vybrano, ze to bude chodit s MiniGPS a aby to slo, tak musis mit vytvorenou slozku gps v mics....kdyz ji tam udelas a pak aplikujes patch, tak to bude OK _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 2:03 pm Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | No, v tom dynamic provideru je vybrano, ze to bude chodit s MiniGPS a aby to slo, tak musis mit vytvorenou slozku gps v mics....kdyz ji tam udelas a pak aplikujes patch, tak to bude OK |
Promiň,ale co je miniGPS?A jen prosímtě naznač cestu do "mics".Nejsem si jist,ale na tuto složku se vůbec nepamatuju.Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
Aha omlouvám se jern jsem četl doslova.Složku Misc vím kde najdu,ale prapůvodně bylo napsáno "mics" to jsem si myslel ,že je tam další nějaká složka na mixování něčeho.Ještě jednou sorry.Toto chápu díky. |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: |
Aha omlouvám se jern jsem četl doslova.Složku Misc vím kde najdu,ale prapůvodně bylo napsáno "mics" to jsem si myslel ,že je tam další nějaká složka na mixování něčeho.Ještě jednou sorry.Toto chápu díky. |
Super stou složkou v misc to šlape,ale je nějaký návod jak přejmenovávat???jen čísla která se mě tam objevují mi nic neříkají.Prosím prosím poučte po lopatě neználka.Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
v misc/gps budes mit vzdycky soubor, tak ho edituj a jako obsah si napis misto kde ses:) Nazvy BTSek se daji najit na netu, kdyz tak... _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | v misc/gps budes mit vzdycky soubor, tak ho edituj a jako obsah si napis misto kde ses:) Nazvy BTSek se daji najit na netu, kdyz tak... |
.... ale to je vsechno v topicu, na ktery odkazal Lb01  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|