clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 je odolný

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 je odolný

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stpl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 11:13 am    Post subject: M65 je odolný Reply with quote

Tak mám ho asi 1rok, veľa pádov, raz utopený na minutu a všetko vždy v pohode, raz výmena SW, veľká spokojnosť až minule pri troške pivka ma napadlo skúsiť odolnosť podobnú tesom čo sú, z 5metrov plná sila oproti "drevenej stene" krytky litali dookola, hlinikový rám ohnutý, ale telefonik šlape, po týždni sa vypnem a nedá sa mi zapnúť, skúšam stále ale nič, po 2hodinách sa zapne, radosť veľká, skúšam zase vypnúť, ale zapať zase nič, po 2h. sa to darí, skúšam všetký funkcie, foťák nič ostantné ide, vypnem ho a to isté dokola. Sklamaný ho posielam do servisu, šak je v záruke a na druhý den mail zo simensu, záruka neuznaná, mechanické poškodenie, oprava možná v sume nad 10000sk!!!, je to mmožné volám do servisu, či sú v pohode, je to však tak, rozhodol som sa priletováť si to sám+výmena SW a som sklamaný zo servisu siemens, ako sa vyjadrili. M65 je super, ale o odolnosti a do jakej mieri je odolný podľa testov, no neviem neviem. To je moja skúsenosť s odolným telefonom, jak je teda vlastne odolný, chaaa!!! Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 11:20 am    Post subject: Re: M65 je odolný Reply with quote

stpl wrote:
Tak mám ho asi 1rok, veľa pádov, raz utopený na minutu a všetko vždy v pohode, raz výmena SW, veľká spokojnosť až minule pri troške pivka ma napadlo skúsiť odolnosť podobnú tesom čo sú, z 5metrov plná sila oproti "drevenej stene" krytky litali dookola....

Objevil jsi Ameriku... znova....

zkrácena citace, jenda.69

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
stpl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 12:07 pm    Post subject: Re: M65 je odolný Reply with quote

Lewa wrote:
Objevil jsi Ameriku... znova....

Ameriku nie, len... ? poznámka k M65

Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

To, že je odolný, ještě neznamená, že s nim máš házet plnou silou o zeď... Rolling Eyes

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
stpl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

jenda.69 wrote:
To, že je odolný, ještě neznamená, že s nim máš házet plnou silou o zeď... Rolling Eyes

O.K. bola to len skúška, mal som totiž dávno M35 a tá letela nie do drevenej, ale betonovej steny a sprehladom prežila.
Back to top
TJ Marlowe
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to je dobrý...
I když to sem zjistil už dávno.
jednak z časopisů a jednak z toho že kámošovi to už tolikrát spadlo a všechno dokonce spadnul i do menší kaluže Laughing
No a pořád funguje... wink

pkas
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Covece nevim, nevim, priste mozna zkus hodit SEBE, treba vydrzis vic, kdyz se Ti to nelibi, anebo si porid hopika, s tim muzes hazet do jakekoliv steny... Jen asi nebude umet telefonovat... Think

Ale tohle zvladne v pohode -> Brick wall

Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 8:48 pm    Post subject: Re: M65 je odolný Reply with quote

stpl wrote:
Tak mám ho asi 1rok, veľa pádov, raz utopený na minutu a všetko vždy v pohode, raz výmena SW, veľká spokojnosť až minule pri troške pivka ma napadlo skúsiť odolnosť podobnú tesom čo sú, z 5metrov plná sila oproti "drevenej stene" krytky litali dookola...

Mno já spíš pochybuju o tvém zdravém rozumu!!! To můj Rescuík na cestách pohodlně odpočívá v pouzdře s jemně semišovou výplní vnitřku, aby nedošlo ani k sebemenšímu škrábnutí ani na fólii displeje...... Dancing

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

niektori si proste mylia pojmy odolny a neznicitelny.. d'oh! hadzat telefon o stenu len preto,aby som vyskusal jeho odolnost,to mi pripada trochu.....mno,nejdem sa radsej vyjadrovat,aby som neurazil.
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing Very Happy Razz HAHAHAHAHAHA To je taky nápat mrdnout telefonem vo zeď Very Happy Už dlouho sem se takhle nepobavil. Applause Applause Applause

LIDI PŘESTAŇTE POUŽÍVAT TELEFONY K VOLÁNÍ NÝBŘ K HÁZENÍ MÍSTO KRIKEŤÁKU, VYDRŽÍ TO Very Happy Laughing Dancing JACHACHÁ
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 10:05 pm    Post subject: Reply with quote

stpl wrote:
jenda.69 wrote:

O.K. bola to len skúška, mal som totiž dávno M35 a tá letela nie do drevenej, ale betonovej steny a sprehladom prežila.

hmmmmm.... tak ta moja M35 to nepřežila...

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TJ Marlowe
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:44 am    Post subject: Reply with quote

Jak by řekl můj kámoš: "Panebože, to je vůl".
Tobě připadá normální házet s mobilem o stěnu??? Já teda nevím ale mobil slouží k tomu aby jsi mohl volat, psát sms popřípadě hrát nějaké minihry, ale tohle.
Ale fakt ty máš asi o kolečko navíc, nebo věříš asi úplně všemu co píšou. Ty si přečteš že je to odolný mobil a tak zkoušíš odolnost a v plné síle hodíš o stěnu a pak seš sklamaný že nefunguje??? Not talking d'oh!

feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

Phone: 736604010
96.96 SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

heh tříská s tím jak o život (máš asi hodně peněz co? když si to tak můžeš dovolit) a ještě si to troufne reklamovat...no něříkám nic

240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TJ Marlowe
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 8:49 am    Post subject: Reply with quote

feErda.cz wrote:
heh tříská s tím jak o život (máš asi hodně peněz co? když si to tak můžeš dovolit) a ještě si to troufne reklamovat...no něříkám nic

to sem jako nepochopil, on si myslel že mu to vezmou?? *********************************************

kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 9:05 am    Post subject: Reply with quote

Tak to ses fakt asi divnej Pray Kdyby si aspon hazel s blokii, ale ze siemensem Brick wall Brick wall Ale ja bych dal spis lock tohodel tematu. Podle me budou mit vsichni stejny nazory
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum