View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jankoP kolemjdoucí
 Joined: 10 Feb 2005 Posts: 14 Location: Brno, brno, brníčko ale teď Praha
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:31 pm Post subject: lokátor? |
|
|
Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká aplikace, která umí to, co se dá nastavit na Eurotelu: že vám telefon místo loga ukazuje, kde právě jste (teda název dotyčné buňky)? Mám Oskara a m65 a moc se mi tahle věc libí... _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:47 pm Post subject: Re: lokátor? |
|
|
jankoP wrote: | Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká aplikace, která umí to, co se dá nastavit na Eurotelu: že vám telefon místo loga ukazuje, kde právě jste (teda název dotyčné buňky)? Mám Oskara a m65 a moc se mi tahle věc libí... |
nevím o takové...ale teoreticky, pokud by uměla vyčíst číslo buňky na které je mobil a ze seznamu BTS zjistila jaká to je a zobrazila. Akorát bys to neměl furt na displeji. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:53 am Post subject: Re: lokátor? |
|
|
busch wrote: | jankoP wrote: | Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká aplikace, která umí to, co se dá nastavit na Eurotelu: že vám telefon místo loga ukazuje, kde právě jste (teda název dotyčné buňky)? Mám Oskara a m65 a moc se mi tahle věc libí... |
nevím o takové...ale teoreticky, pokud by uměla vyčíst číslo buňky na které je mobil a ze seznamu BTS zjistila jaká to je a zobrazila. Akorát bys to neměl furt na displeji. |
To by bylo super, pamatuju si na svý starý no...i že mi to psalo v Praze kde právě jsem, to bylo fakt super, i kdybych si měl najet do menu tak bych to bral ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 9:22 am Post subject: Re: lokátor? |
|
|
To by bylo super, pamatuju si na svý starý no...i že mi to psalo v Praze kde právě jsem, to bylo fakt super, i kdybych si měl najet do menu tak bych to bral ...[/quote]
No, třeba program GSM communicator, který se tady dá stáhnout to umí, ten Ti řekne, že pravě jsi napojenej na vysiláč na střeše české spořitelny v KOunicově ulici:). Takže si myslí, že to určitě musí jít! Ale jak? That's the question. _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:45 am Post subject: Re: lokátor? |
|
|
jankoP wrote: | Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká aplikace, která umí to, co se dá nastavit na Eurotelu: že vám telefon místo loga ukazuje, kde právě jste (teda název dotyčné buňky)? Mám Oskara a m65 a moc se mi tahle věc libí... |
Mrkni sem :
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5108&highlight=bts+gps
ale je to, myslím, symbianová aplikace ... |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:46 am Post subject: Re: lokátor? |
|
|
Mrkni sem :
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5108&highlight=bts+gps
ale je to, myslím, symbianová aplikace ...
Sorry, o5 mě to nepřihlásilo  |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:01 pm Post subject: |
|
|
bohužel mi je symbian k hov.. na mé cx65 _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
moje m65 s eurotelem to v pohodě zvládá tak na co aplikaci?  |
|
Back to top |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | moje m65 s eurotelem to v pohodě zvládá tak na co aplikaci?  |
protože mám oskara a ne drahej Eurotel:) _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
jankoP wrote: | hanes.strnad wrote: | moje m65 s eurotelem to v pohodě zvládá tak na co aplikaci?  |
protože mám oskara a ne drahej Eurotel:) |
zkuz to ještě v nastavení zpráv |
|
Back to top |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:18 pm Post subject: |
|
|
zkuz to ještě v nastavení zpráv[/quote]
Jak to myslíš? Pochybuju, že by to uměl... Našel jsem dost dobrou aplikaci (přes odpovědi, které tu jsou) je to "Cell track", který ale funguje pouze na Symbian, ale ne přes Javu). _________________ Janko |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
Pokud se nic nezměnilo (a asi ne), tak Cell Broadcast používá jenom ET.  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Pokud se nic nezměnilo (a asi ne), tak Cell Broadcast používá jenom ET.  |
To máte zlé. U nás to má aj Eurotel a myslím, že aj Orange, ale praktický význam v tom nejako nevidím. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | busch wrote: | Pokud se nic nezměnilo (a asi ne), tak Cell Broadcast používá jenom ET.  |
To máte zlé. U nás to má aj Eurotel a myslím, že aj Orange, ale praktický význam v tom nejako nevidím. |
Až se ráno po pařbě probudíš na neznámým místě,tak ti ukáže kde si. Potenciálních zajímavých možností využití je hodně, akorát operátorům se do toho moc nechce... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: |
To máte zlé. U nás to má aj Eurotel a myslím, že aj Orange, ale praktický význam v tom nejako nevidím. |
Má to aj Orange? Kde to nastavím? _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
|