View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 10:06 am Post subject: Problémy z operou mini |
|
|
Když natáhnu Operu do Java/jam/aplikace tak mě to z toho nejde spustit.??Píše že soubor nenalezen.Musím do Extra/sys.souboru/java/jam/aplikace/ a tam ji zpustím.Co to je za chujárnu.Předtím šlapala pří mo ze slošky surf a zábava/aplikace no a blabla dál.Poraďte!!!Díky
Změněn název topicu. Darth PZ _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
A dáváš tu operu do spešl složky a až potom do aplikací?? ten soubor .jar musí být ve spešl složce...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | A dáváš tu operu do spešl složky a až potom do aplikací?? ten soubor .jar musí být ve spešl složce...  |
Taková ko*****a.Vždyť jsem to mile dělal a teť se ptám jako debil.Sorry díky za kopanec.Mimochodem můžeš juknout sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16307 .Jsem tu jen se sirovím fónem a nemůžu na něm co se patchů týče nic dělat.
Nevyjadřuj se vulgárně. Darth PZ _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|