Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 8:45 am Předmět: žádost o pomoc |
|
|
Dostal se mi do ruky mobil, kterej sám od sebe umřel... Bohuzel jsem nemel žádnou zálohu FF, tak jsem zkusil nahrat FF z této stránky a odblokovat.Jenze se stalo, že program Martech Tool se mi nechtěl pořádne rozjet a hlásilo mi to pořád chyby. Tak jsem FF nahrál přes V-Klay. Pak jsem to v programu Freia zkusil odblokovat, ten mi nepsal, že O.K. Jenže se telefon nezapl. Pak jsem ještě zkusil nahrát svoji zálohu a odblokovat na svůj emai, jenže zase nic. Nakonec jsem chtěl zkusit ještě něco, ale V-Klay mi vyhazuje chybu, že očekával nějakou adresu a místo ní je tam jiná...
Dá se s tím něco dělat? Napadlo mě, jestli třeba neexistuje program, který ba uměl nějak vymazat paměť a pak nahrát novou.
Díky![/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skvedo badatel

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 157 Bydliště: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 12:45 pm Předmět: |
|
|
mozna zkusit nahrat zalohu a pouzit repair z SST,
ale to jenom zapisuje nejake opravne bloky eeprom takze je potreba met funkcni ff _________________ I love my M55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
Možná budu vypadat jak blbec, ale co je SST? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
warior kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 2:19 pm Předmět: |
|
|
Program Siemens service tool. Stiahnes to tu na Siemensmanii  _________________ A55>AC55+veelka kopa patchov>M55+veelka kopa patchov>S55 fw.20 +kopka patchov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|