View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 8:45 am Post subject: žádost o pomoc |
|
|
Dostal se mi do ruky mobil, kterej sám od sebe umřel... Bohuzel jsem nemel žádnou zálohu FF, tak jsem zkusil nahrat FF z této stránky a odblokovat.Jenze se stalo, že program Martech Tool se mi nechtěl pořádne rozjet a hlásilo mi to pořád chyby. Tak jsem FF nahrál přes V-Klay. Pak jsem to v programu Freia zkusil odblokovat, ten mi nepsal, že O.K. Jenže se telefon nezapl. Pak jsem ještě zkusil nahrát svoji zálohu a odblokovat na svůj emai, jenže zase nic. Nakonec jsem chtěl zkusit ještě něco, ale V-Klay mi vyhazuje chybu, že očekával nějakou adresu a místo ní je tam jiná...
Dá se s tím něco dělat? Napadlo mě, jestli třeba neexistuje program, který ba uměl nějak vymazat paměť a pak nahrát novou.
Díky![/b] |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
mozna zkusit nahrat zalohu a pouzit repair z SST,
ale to jenom zapisuje nejake opravne bloky eeprom takze je potreba met funkcni ff _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
doglik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 2:15 pm Post subject: |
|
|
Možná budu vypadat jak blbec, ale co je SST? |
|
Back to top |
|
 |
warior kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
Program Siemens service tool. Stiahnes to tu na Siemensmanii  _________________ A55>AC55+veelka kopa patchov>M55+veelka kopa patchov>S55 fw.20 +kopka patchov |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|