View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Josef Chvatal kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:09 pm Post subject: S adaptérem na simkarty 2in1 pohotovostní doba 1DEN na S65 |
|
|
Po zakoupení adaptéru na simkarty 2in1. To je ten jak se střihají simkarty, po vložení adaptéru do telefonu se zkrátila pohotovostní doba ze 3dnů na necelí jeden den, původně jsem myslel že simkarty se sami zkratovali po zastřižení na nich jsou místa kde by se mohli dotýkat kostry, a tím i se zkratovat, tak jsem pro jistotu adapter vyndal a opětovně demontoval simkarty, jejich hrany jsem zbrousil tak aby pozlacené plíšky simkaret se nedotýkali kovového adaptéru. Po opětovné kompletaci, jsem multimetrem prozkoušel jestli nejsou simkarty zkratovány na kostru, vše dopadlo dobře simkarty nejsou zkratovány, Jenže pohotovostní doba je furt stejná, tedy necelí DEN v pohotovostním stavu, upozorňuju že jsem nevolal a nijak sním nemanipuloval, třeba aby svítil nebo přehazoval operátory.
Připadá mi že adaptér napájí abě dvě simkarty současně, což je nelogický a zbytečný.
Stalo se to někomu? Prosím pomozte, vaše nápady mile rád přijmu.
Jinak adaptér chodí k mé spokojenosti.
Je v něm zastrčen T-Mobile, Eurotel
Tel: S65, 512MB RS-MMC, FW: 50CZ + Pár Patchů, stáří tel 6měsíců.
Docela mě to zamrzelo adaptér mě stál 600, sice chodí ale nějak hodně papá z akumulátoru  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|