clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Témata

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Témata

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dagonaut
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 7:59 pm    Post subject: Témata Reply with quote

Mám problém s tématem(to je blbý co?) Very Happy Stáhnul sem si témato z www.zedge.no temáto sem dal koncovku .stc a poslal přes irda do telefonu(Siemens C75) Došlo to v pořádku když sem chtěl to aktivovat tak mi to napasalo toto: Vyskytla se chyba.nevím proč se to tak stalo helpne mi někdo?

(O.o)

(> <)

This is Bunny.

Copy Bunny into your signature to

help him on his quest for world domination.
Back to top
View user's profile Send private message
van01
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Téma je vlastně kompromovaný soubor typu .zip nebo .rar a otevřeš to třeba ve winraru. Koncovka je ale .sdt (je to trochu jiný způsob komprimace). Po odeslání do mobilu a aktivaci témata se to extrahuje (rozzipuje) do celého systému souborů, jako například se ti v obrázcích udělá složka s prvky témata, v animacích, zvucích atd. Součásti toho jsou i soubory ve složce Témata (.stc), které slouží pro aktivaci témata.
Rozzipované téma v mobilu nemůžeš znova zazipovat, tudíž ho nemůžeš někomu poslat atd. Nemůžeš také smazat jeho jednotlivé prvky, jedinou možností je, že v Nastavení vybereš Témata a u daného témata dáš smazat, tím se ti smažou všechny soubory, které jsi předtím dostal.
Téma na počítači si můžeš rozzipovat a změnit jeho jednotlivé součásti, zpátky ho zkomprimuješ v nějakém programu, ja používám WinAce, v něm můžeš také podobně pracovat s javahrami atd.

* Nico o tom nevím, tohle je jen to jak si představuju že to funguje!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Takže je to komprimovaný ZIP. Zkus to přejmenovat na na koncovku zip a otevřít. Pokud v tom archivu bude nějaký soubor *.scs, tak u archivu přejmenuj koncovku na *.sdt, pokud *.col, tak na *.scs

Doufám, že jsem to napsal dost jasně a správně. Prostě nemáš mít koncovku stc, ale buď sdt nebo scs. (myslím, že pravděpodobnější je to sdt)

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
View user's profile Send private message
witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Klassicky si témata .sdt sám vyrábím. Uvnitř je .col soubor, který ríká k čemu bude jaký soubor v zip packu sloužit, potom je tam barevný skin .scs, což je taky .zip soubor s .col souborem a 2mi obrázky, které se ukazují po aktivaci skinu a .stc soubor, který po rozzipování(aktivování) nahradí původní .sdt soubor. Pokud je v packu něco navíc, vyhodí si mobil do témat složku, která se jmenuje jako to téma a hodí to do ní nežádoucí soubory, kterým přídělí koncovku .tmp !!!! Smile
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:37 pm    Post subject: Reply with quote

witiko wrote:
Klassicky si témata .sdt sám vyrábím. Uvnitř je .col soubor, který ríká k čemu bude jaký soubor v zip packu sloužit, potom je tam barevný skin .scs, což je taky .zip soubor s .col souborem a 2mi obrázky, které se ukazují po aktivaci skinu a .stc soubor, který po rozzipování(aktivování) nahradí původní .sdt soubor. Pokud je v packu něco navíc, vyhodí si mobil do témat složku, která se jmenuje jako to téma a hodí to do ní nežádoucí soubory, kterým přídělí koncovku .tmp !!!! Smile
jo to s tím *.tmp se mi stalo ale nevěděl jsem k čemu to tam je... teď už to vím...

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
witiko
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Jednou jsem se snažil počešťovat DocViewer tím, že jsem měnil .xls fajly pomocí MicroReaderu a taky mi to vyhodilo .tmp. To jsem nechápal proč.

PS: Já si měním javu rovnou v mobilu. Rozzipuji v MobileZipu, změním obrázky, případně texty v MicroReaderu a zapakuju. Stejně tak měním i skiny a témata.

PPS: Všimli jste si někdo, že řada x75(osobně jsem skoušel ax75 v porovnání s c65) už má jiné koncovky skinů a témat, 10x pomalejší javu, nemá FlexPam, nemá možnost přejmenovat koncovky a většina souborů se nedá ani posílat, nedovolí javě lézt do syst. souborů a když spouštíte fotku (Např 2 Mpx), tak se vám ukáže jen výřez a nemůžete nijak zoomovat-dezoomovat.... BRRRRRRRR! zdá se, že x70 siemensi končí!!! Sad
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

witiko wrote:
Jednou jsem se snažil počešťovat DocViewer tím, že jsem měnil .xls fajly pomocí MicroReaderu a taky mi to vyhodilo .tmp. To jsem nechápal proč.

PS: Já si měním javu rovnou v mobilu. Rozzipuji v MobileZipu, změním obrázky, případně texty v MicroReaderu a zapakuju. Stejně tak měním i skiny a témata.

PPS: Všimli jste si někdo, že řada x75(osobně jsem skoušel ax75 v porovnání s c65) už má jiné koncovky skinů a témat, 10x pomalejší javu, nemá FlexPam, nemá možnost přejmenovat koncovky a většina souborů se nedá ani posílat, nedovolí javě lézt do syst. souborů a když spouštíte fotku (Např 2 Mpx), tak se vám ukáže jen výřez a nemůžete nijak zoomovat-dezoomovat.... BRRRRRRRR! zdá se, že x70 siemensi končí!!! Sad
fakt? a já si chtěl koupit M75.... Rolling Eyes Crying or Very sad d'oh!

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum