View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:59 pm Post subject: Témata |
|
|
Mám problém s tématem(to je blbý co?) Stáhnul sem si témato z www.zedge.no temáto sem dal koncovku .stc a poslal přes irda do telefonu(Siemens C75) Došlo to v pořádku když sem chtěl to aktivovat tak mi to napasalo toto: Vyskytla se chyba.nevím proč se to tak stalo helpne mi někdo? _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature to
help him on his quest for world domination. |
|
Back to top |
|
 |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
Téma je vlastně kompromovaný soubor typu .zip nebo .rar a otevřeš to třeba ve winraru. Koncovka je ale .sdt (je to trochu jiný způsob komprimace). Po odeslání do mobilu a aktivaci témata se to extrahuje (rozzipuje) do celého systému souborů, jako například se ti v obrázcích udělá složka s prvky témata, v animacích, zvucích atd. Součásti toho jsou i soubory ve složce Témata (.stc), které slouží pro aktivaci témata.
Rozzipované téma v mobilu nemůžeš znova zazipovat, tudíž ho nemůžeš někomu poslat atd. Nemůžeš také smazat jeho jednotlivé prvky, jedinou možností je, že v Nastavení vybereš Témata a u daného témata dáš smazat, tím se ti smažou všechny soubory, které jsi předtím dostal.
Téma na počítači si můžeš rozzipovat a změnit jeho jednotlivé součásti, zpátky ho zkomprimuješ v nějakém programu, ja používám WinAce, v něm můžeš také podobně pracovat s javahrami atd.
* Nico o tom nevím, tohle je jen to jak si představuju že to funguje! |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
Takže je to komprimovaný ZIP. Zkus to přejmenovat na na koncovku zip a otevřít. Pokud v tom archivu bude nějaký soubor *.scs, tak u archivu přejmenuj koncovku na *.sdt, pokud *.col, tak na *.scs
Doufám, že jsem to napsal dost jasně a správně. Prostě nemáš mít koncovku stc, ale buď sdt nebo scs. (myslím, že pravděpodobnější je to sdt) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
Klassicky si témata .sdt sám vyrábím. Uvnitř je .col soubor, který ríká k čemu bude jaký soubor v zip packu sloužit, potom je tam barevný skin .scs, což je taky .zip soubor s .col souborem a 2mi obrázky, které se ukazují po aktivaci skinu a .stc soubor, který po rozzipování(aktivování) nahradí původní .sdt soubor. Pokud je v packu něco navíc, vyhodí si mobil do témat složku, která se jmenuje jako to téma a hodí to do ní nežádoucí soubory, kterým přídělí koncovku .tmp !!!!  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Nov 09, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
witiko wrote: | Klassicky si témata .sdt sám vyrábím. Uvnitř je .col soubor, který ríká k čemu bude jaký soubor v zip packu sloužit, potom je tam barevný skin .scs, což je taky .zip soubor s .col souborem a 2mi obrázky, které se ukazují po aktivaci skinu a .stc soubor, který po rozzipování(aktivování) nahradí původní .sdt soubor. Pokud je v packu něco navíc, vyhodí si mobil do témat složku, která se jmenuje jako to téma a hodí to do ní nežádoucí soubory, kterým přídělí koncovku .tmp !!!!  | jo to s tím *.tmp se mi stalo ale nevěděl jsem k čemu to tam je... teď už to vím... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
Jednou jsem se snažil počešťovat DocViewer tím, že jsem měnil .xls fajly pomocí MicroReaderu a taky mi to vyhodilo .tmp. To jsem nechápal proč.
PS: Já si měním javu rovnou v mobilu. Rozzipuji v MobileZipu, změním obrázky, případně texty v MicroReaderu a zapakuju. Stejně tak měním i skiny a témata.
PPS: Všimli jste si někdo, že řada x75(osobně jsem skoušel ax75 v porovnání s c65) už má jiné koncovky skinů a témat, 10x pomalejší javu, nemá FlexPam, nemá možnost přejmenovat koncovky a většina souborů se nedá ani posílat, nedovolí javě lézt do syst. souborů a když spouštíte fotku (Např 2 Mpx), tak se vám ukáže jen výřez a nemůžete nijak zoomovat-dezoomovat.... BRRRRRRRR! zdá se, že x70 siemensi končí!!!  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Nov 10, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
witiko wrote: | Jednou jsem se snažil počešťovat DocViewer tím, že jsem měnil .xls fajly pomocí MicroReaderu a taky mi to vyhodilo .tmp. To jsem nechápal proč.
PS: Já si měním javu rovnou v mobilu. Rozzipuji v MobileZipu, změním obrázky, případně texty v MicroReaderu a zapakuju. Stejně tak měním i skiny a témata.
PPS: Všimli jste si někdo, že řada x75(osobně jsem skoušel ax75 v porovnání s c65) už má jiné koncovky skinů a témat, 10x pomalejší javu, nemá FlexPam, nemá možnost přejmenovat koncovky a většina souborů se nedá ani posílat, nedovolí javě lézt do syst. souborů a když spouštíte fotku (Např 2 Mpx), tak se vám ukáže jen výřez a nemůžete nijak zoomovat-dezoomovat.... BRRRRRRRR! zdá se, že x70 siemensi končí!!!  | fakt? a já si chtěl koupit M75....  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|