View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
leeper kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 1:19 pm Post subject: hash |
|
|
Hello,
I've got a problem while reading hash from my phone (s65 v25 - downgraded from v50). I'm using both x65papuautils and px65v4 - both return hash: FFFFFFFFFFFFFFFFFF, thus i cannot calculate my skey.
Any known solution to this problem?
thx in advance |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:20 pm Post subject: |
|
|
Mám ten samý problém, akorát mám C65@FW16 (pře hodinu TP )
Dyž dám načíst kódy z telefonu tak mi to načte IMEI a ESN. HASH mi to načte jako FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.
Dočetl jsem se neco o FREEZE, ale to musí být zaveden SKEY a ten nemožu vypočítat protože nemám HASH.
Poraďte prosím...  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
Tak sem to vyřešil.. trochu hledal a mam to.
Takže musí se v PapuaUtils v záložce flash: Výměna 76,5008,5009,5077, záměna master a přepočet klíčů ve flash, aby se vrátil zpět HASH.
Pak už to je klasika...
Pozn: Staré klíče jsem měl zálohovahé v texťáku. _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | Mám ten samý problém, akorát mám C65@FW16 (pře hodinu TP )
Dyž dám načíst kódy z telefonu tak mi to načte IMEI a ESN. HASH mi to načte jako FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.
Dočetl jsem se neco o FREEZE, ale to musí být zaveden SKEY a ten nemožu vypočítat protože nemám HASH.
Poraďte prosím...  |
Takhle detailně si to už nepamatuji, ale vždy po obživě mrtvého telefonu po vyplnění Bcore (dělal jsem to 3x) hash chybí. Myslím, že stačilo akorát vložit imei do záložky různé - freeze. Potom zmáčknout "freeze" a potom telefon odpojit, zapnout a vypnout a hash tam byl. S tím SKEY si nejsem jistý, ale myslím, že jsem to dělal bez něj. Je však možné, jestli před tím není potřeba udělat "očista Bcore" a potom zmáčknout "Přepočet klíčů ve flash" a ono se s tím zároveň provede "výměna 76,5008,5009,5077" a "záměna master". A myslím, že by pak "freeze" mělo jít i bez Skey. Hlavně si před veškerými pokusy ulož všechny do této doby získané klíče. (obzvlášť Bkey). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
No trochu s křížkem po funuse, ale bylo to zhruba jak jsem napsal. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|