clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - MPM - Katastrofální chyba

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

MPM - Katastrofální chyba

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PATdevast
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 10:52 am    Post subject: MPM - Katastrofální chyba Reply with quote

Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic.

upraven předmět; Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! jenda.69
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tomaslanger
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 11:23 am    Post subject: Reply with quote

A tu druhou chybu ti to pise pri prevadeni na pocitaci??? Jestli jo, tak mas neco s pocitacem a doporucoval bych preinstalovat Windows...A nebo zkus preinstalovat ovladac kabelu.. Jeste jedna moznost:Zkus nahrat do mobilu svoji zalohu FF, urcite si si ji udelal Smile ,a treba to pujde...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Co se týká MPM, nedávno se tu hodně psalo o jeho nestabilitě. Já tu obden doporučuji Totalcomander+VSOFS plugin 1.6. Je rychlejší, menší a možná i stabilnější (to nevím, mě funguje i MPM). Najdeš v rychlovkách.
Back to top
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 1:58 pm    Post subject: Re: Please help Reply with quote

PATdevast wrote:
Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic.

Nezkusíš SiMoCo????Mám ho rok a ok.

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 4:26 pm    Post subject: Re: Please help Reply with quote

PATdevast wrote:

Tie MPM su totalna hroza. Na oficialnej stranke Siemensu pisu,ze je verzia MPM pre CF75 a CL75 a tak som si ju stiahol. Mal som doma aj originalny kabel a nenaslo mi CF75, ale SiMoCo, plugin TC, VNavigator, VisSie, vsetky tieto programy ho nasli aj s originalnym kabelom a aj s domacim kabelom. Think Len ten MPM je nejaky hlod. Think

Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:04 pm    Post subject: Re: Please help Reply with quote

PATdevast wrote:

Zase jednou nekdo cte ten radek pod predmetem, ze?
Quote:
Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!
Rolling Eyes
Ale k dotazu: zmenil jsi od vcerejska neco? Jinak MPM je dost nestabilni, jak bylo receno, mnohem stabilnejsi je SiMoCo, tak ho zkus Wink

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
dolez
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Asi jedine preinstalovat windows Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Jirka-xxx
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Jo souhlasím přeinstaluj OS, mě to taky pomohlo

...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Luken
badatel
badatel

Phone: mobilní
485.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš?
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Luken wrote:
Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš?

To je nepodstatne, ktory windows ma,lebo mne SiMoCo bezi aj na Win98,na starom stroji. A pokial mu doteraz normalne MPM slapal a len tak zrazu mu spadol, tak to budu bud registre vo Windowse, alebo tie kniznicne subory *.dll, ci ked odinstalovaval nejaky program,ci mu ich nevymazal. Takze aj tak by potom musel reinstal Windows. Jedine ze by chcel SiMoCo a islo by mu.

Luken
badatel
badatel

Phone: mobilní
485.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

Já netvrdím že SiMoCo na "osmičkách" nejede. Ale přeinstalovat Windows bych bral jako poslední možnost. Už mě to párkrát potkalo a je to celkem pakárna. Kvůli mobilu, bych najdřív zkusil míň drastický změny. Jak jsi napsal, třeba mu chybí *.dll.
PATdevast
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Dík, zkusil jsem jiný a jede to Very Happy .
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum