View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 10:06 am Post subject: Zjištění kolize patchů bez fw (pro Romula) |
|
|
Nešlo by udělat program podobný MULTIPATCHERu, ale abych si vybral patch a on mi zjistil, se kterými patchi koliduje? Tedy nemusel bych to nahrávat do mobilu a pak zálohovat fullflash. To by bylo super.
Ještě lepší by bylo kdyby se dali porovnat všechny patche mezi sebou a pak by se ke každému vypsalo, se kterými patchi koliduje, ale to by bylo asi moc složitý. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 12:08 pm Post subject: |
|
|
Nemusíš patch aplikovat do telefonu a pak zálohovat fullflash. Patch můžeš na vyzkoušet na původní záloze předem.
Správný postup je takový, že si vytáhneš ff ze svého mobilu, povybíráš si patche, které bys chtěl a necháš změny uložit do souhrnného patche, který do telefonu aplikuješ v_Klayem. Pro pozdější úpravy je vhodné změněnou fullflash z Multipatcheru uložit také - budeš tak mít uloženou aktuální verzi.
Mimochodem, právě testujeme verzi 1.5, která již pracuje i s RTF patchi a je stabilnější. Brzy bude na SiemensManii. |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 5:47 am Post subject: |
|
|
A kdy to bude???
PS: Aplikovat souhrnný patch se nevyplácí, pokud již někdo nevyzkoušel jednotlivé patche. Stalo se mi totiž, že se mi po přihlášení do sítě pořád vypínal mobil, naštěstí jsem přišel nato, který to by. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|