clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kabel k M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kabel k M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mxpx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:20 am    Předmět: Kabel k M65 Odpovědět s citátem

Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 1:53 pm    Předmět: Re: Kabel k M65 Odpovědět s citátem

mxpx napsal:
Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097

Co jančíš.Seriák datoví pořídíš za 300,- a jestli potřebuješ servisní tak stejně nezůstane u jednoho použítí protože ti to nakonec nedá.Takže ...??????? Think nechápu.

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw.
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pischkot napsal:
Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw.

A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW.

Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:
Pischkot napsal:

A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW.

Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540. Sad

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pischkot napsal:

Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540. Sad

Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko.

Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:
Pischkot napsal:

Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko.

Hahaha, víš co tam dělam? Hrací kostku z rozžvejkaný žvejkačky. Very Happy A když si vzpomenu jak jsem se navztekal při výrobě vobič lampičky (mam jenom pistolovou pájku a ne bodovou) tak se mi do kabelu moc pouštět nechce.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: