Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mxpx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 9:20 am Předmět: Kabel k M65 |
|
|
Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 1:53 pm Předmět: Re: Kabel k M65 |
|
|
mxpx napsal: | Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097 |
Co jančíš.Seriák datoví pořídíš za 300,- a jestli potřebuješ servisní tak stejně nezůstane u jednoho použítí protože ti to nakonec nedá.Takže ...??????? nechápu. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
Pischkot napsal: | Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. |
A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Pischkot napsal: | Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. |
A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW. |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
Pischkot napsal: |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  |
Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 9:44 pm Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Pischkot napsal: |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  |
Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko. |
Hahaha, víš co tam dělam? Hrací kostku z rozžvejkaný žvejkačky. A když si vzpomenu jak jsem se navztekal při výrobě vobič lampičky (mam jenom pistolovou pájku a ne bodovou) tak se mi do kabelu moc pouštět nechce. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|