clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nejde mi smazat????

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nejde mi smazat????

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ales17
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 12:21 am    Post subject: Nejde mi smazat???? Reply with quote

Poslal sem si z cx75 na s65 jedno stažené téma a nemužu s ním nic dělat mam ho furt v "data inbox" a nejde odstranit ani pomocí pc.Může mi někdo poradit?????
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 9:59 am    Post subject: Reply with quote

Vyskusaj cez manazera suborov v telefone...ak nepojde,tak je iba jedna moznost.Vsetko okrem toho suboru si zalohuj,zformatuj pamat a nahraj zalohu.
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:41 am    Post subject: Re: Nejde mi smazat???? Reply with quote

Ales17 wrote:
Poslal sem si z cx75 na s65 jedno stažené téma a nemužu s ním nic dělat mam ho furt v "data inbox" a nejde odstranit ani pomocí pc.Může mi někdo poradit?????
buď přes asistenta paměti:
nastaven´/nastavení telefonu / asistent paměti , nebo přes PC a nebo přes nějakou aplikaci jako x65 filemanager

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
HenX
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

Smaž ho přes asistenta pameti,a co ti to pise?asi souber je jen pro čtení,ne?V tomto pripade pomuze asistent pameti

***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 2:35 pm    Post subject: Re: Nejde mi smazat???? Reply with quote

Ales17 wrote:

Stalo se mě když jsem si jednou rozbalil temu tak nešlo nic smazat.Ale ona se rozbalí do ruzných souboru (pictures animations sound atp).Musel jsem mazat jednotlivé složky patřící k tomuto tématu a až nakonec šlo samotné téma smazat.Nevím jestli je to pravidlo ale vypadalo to jako by nějaká část toho témata bylo stále používáno a tak nešlo smazat samo téma.Jako v PC když jenějaká část souboru programu používaná jinou aplikací.

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Luken
badatel
badatel

Phone: mobilní
485.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

Trochu odbočím. Včera jsem si vytvořil (poprvé) téma v Mobile theme editoru. Když sem ho nahrál do mobilu a aktivoval, bylo všechno OK. Ale jenom do doby, než jsem svojy S65ku FW50 vypnul. Po zapnutí a zadání PIN mobil našel síť a pak se vypnul. Nezbylo než přehrát zálohu fullflash.
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum