View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cseapek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 11:08 am Post subject: C65 pomalé GPRS |
|
|
Asi posledních pět dnů nemůžu dosáhnout maximální rychlosti při stahování. Ať chsi stahovat jakýkoliv soubor tak rychlost je kolem 1kB a značně kolísá k 0. Přitom před tim mi to bez problémů stahovalo kolem 5kB. Skoušel jsem volat na eurotel jestli mne neomezujou, uz jsem tenhle měsíc sosnul přes 3,5GB, ale prý oni to neomezujou že prý chyba může být v PC nebo modemu. Tak jsem vyskoušel se připojit na jiném PC i pod linuxem a pořád to dělá to samý. Tak by mě zajímalo jestli opravdu může být chyba v modemu. Ještě by asi stálo zato připomenout že jsem mobil předělal na SL65 a mam vněm aplikovanějch pár patchů, ale i po téhle úpravě to fungovalo až doteď. |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
ak mas stabilny signal a s telefonom si nic nerobil,problem bude asi s Eurotelom (tahat za mesiac cez GPRS 3,5 GB... ) |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
Je to chyba operátora.Zavolej tam a řekni že chceš aby to technici proměřili a poslali Ti vyjádření na mail.A do hodinky to pojede jako dřív
Ještě zkontroluj jestli se Ti nezměnilo nastavení v MPM,předpokládám že jedeš přes něj. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|