clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - MPM - Katastrofální chyba

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

MPM - Katastrofální chyba

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PATdevast
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 10:52 am    Předmět: MPM - Katastrofální chyba Odpovědět s citátem

Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic.

upraven předmět; Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! jenda.69
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tomaslanger
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A tu druhou chybu ti to pise pri prevadeni na pocitaci??? Jestli jo, tak mas neco s pocitacem a doporucoval bych preinstalovat Windows...A nebo zkus preinstalovat ovladac kabelu.. Jeste jedna moznost:Zkus nahrat do mobilu svoji zalohu FF, urcite si si ji udelal Smile ,a treba to pujde...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týká MPM, nedávno se tu hodně psalo o jeho nestabilitě. Já tu obden doporučuji Totalcomander+VSOFS plugin 1.6. Je rychlejší, menší a možná i stabilnější (to nevím, mě funguje i MPM). Najdeš v rychlovkách.
alias75
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 1:58 pm    Předmět: Re: Please help Odpovědět s citátem

PATdevast napsal:
Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic.

Nezkusíš SiMoCo????Mám ho rok a ok.

"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."

Největší životní moudrost je včas rozeznat,na koho se vysrat a před kým posrat.
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 4:26 pm    Předmět: Re: Please help Odpovědět s citátem

PATdevast napsal:

Tie MPM su totalna hroza. Na oficialnej stranke Siemensu pisu,ze je verzia MPM pre CF75 a CL75 a tak som si ju stiahol. Mal som doma aj originalny kabel a nenaslo mi CF75, ale SiMoCo, plugin TC, VNavigator, VisSie, vsetky tieto programy ho nasli aj s originalnym kabelom a aj s domacim kabelom. Think Len ten MPM je nejaky hlod. Think

Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 5:04 pm    Předmět: Re: Please help Odpovědět s citátem

PATdevast napsal:

Zase jednou nekdo cte ten radek pod predmetem, ze?
citace:
Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"!
Rolling Eyes
Ale k dotazu: zmenil jsi od vcerejska neco? Jinak MPM je dost nestabilni, jak bylo receno, mnohem stabilnejsi je SiMoCo, tak ho zkus Wink

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
dolez
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jedine preinstalovat windows Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka-xxx
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo souhlasím přeinstaluj OS, mě to taky pomohlo

...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Luken
badatel
badatel

Telefon: mobilní
485.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš?
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luken napsal:
Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš?

To je nepodstatne, ktory windows ma,lebo mne SiMoCo bezi aj na Win98,na starom stroji. A pokial mu doteraz normalne MPM slapal a len tak zrazu mu spadol, tak to budu bud registre vo Windowse, alebo tie kniznicne subory *.dll, ci ked odinstalovaval nejaky program,ci mu ich nevymazal. Takze aj tak by potom musel reinstal Windows. Jedine ze by chcel SiMoCo a islo by mu.

Luken
badatel
badatel

Telefon: mobilní
485.38 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já netvrdím že SiMoCo na "osmičkách" nejede. Ale přeinstalovat Windows bych bral jako poslední možnost. Už mě to párkrát potkalo a je to celkem pakárna. Kvůli mobilu, bych najdřív zkusil míň drastický změny. Jak jsi napsal, třeba mu chybí *.dll.
PATdevast
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2005 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, zkusil jsem jiný a jede to Very Happy .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: