Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PATdevast kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 10:52 am Předmět: MPM - Katastrofální chyba |
|
|
Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic.
upraven předmět; Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! jenda.69 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

Založen: 05. 07. 2005 Příspěvky: 344 Bydliště: Praha 5-Lužiny
1261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
A tu druhou chybu ti to pise pri prevadeni na pocitaci??? Jestli jo, tak mas neco s pocitacem a doporucoval bych preinstalovat Windows...A nebo zkus preinstalovat ovladac kabelu.. Jeste jedna moznost:Zkus nahrat do mobilu svoji zalohu FF, urcite si si ji udelal ,a treba to pujde... _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
Co se týká MPM, nedávno se tu hodně psalo o jeho nestabilitě. Já tu obden doporučuji Totalcomander+VSOFS plugin 1.6. Je rychlejší, menší a možná i stabilnější (to nevím, mě funguje i MPM). Najdeš v rychlovkách. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 1:58 pm Předmět: Re: Please help |
|
|
PATdevast napsal: | Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic. |
Nezkusíš SiMoCo????Mám ho rok a ok. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 4:26 pm Předmět: Re: Please help |
|
|
PATdevast napsal: | Mám Siemens CX65 a propojuji ho přes USB kabel s počítačem a pro správu používám mobile phone manager. Od všerejška, když chci kopírovat na mobil nebo z mobilu, napíše mi to " Katastrofální chyba" a nic se nepřekopíruje. Když chci převést amr do mp3, napíše mi to "Vyskytla se chyba při interakci s OLE". Nevíte co s tím??? Několikrát jsem přeinstaloval MPM i ovladače, změnil konfiguraci mobilu a stejně nic. |
Tie MPM su totalna hroza. Na oficialnej stranke Siemensu pisu,ze je verzia MPM pre CF75 a CL75 a tak som si ju stiahol. Mal som doma aj originalny kabel a nenaslo mi CF75, ale SiMoCo, plugin TC, VNavigator, VisSie, vsetky tieto programy ho nasli aj s originalnym kabelom a aj s domacim kabelom. Len ten MPM je nejaky hlod.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:04 pm Předmět: Re: Please help |
|
|
Zase jednou nekdo cte ten radek pod predmetem, ze?
citace: | Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! |
Ale k dotazu: zmenil jsi od vcerejska neco? Jinak MPM je dost nestabilni, jak bylo receno, mnohem stabilnejsi je SiMoCo, tak ho zkus  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:29 pm Předmět: |
|
|
Asi jedine preinstalovat windows  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka-xxx badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
Jo souhlasím přeinstaluj OS, mě to taky pomohlo _________________ Philip Sawy -> Alcatel One touch -> Alcatel OT 301 -> Siemens C35i -> Sony J7 -> N5510 -> CF62 [FW12CZ,TP,Patche] + Samsung D500
...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luken badatel

Založen: 26. 04. 2004 Příspěvky: 158 Telefon: mobilní 485.38 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:43 pm Předmět: |
|
|
Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš? _________________ Siemens C25 - C35 - M35 - C45 - C55 - S55 - S65 (na skok SE V630i) - SX1 - SXG75 - Benq-Siemens S68 - EF81 (3x) - SL75 a pak ANDROID
XPERIA X8, StarNote N9770, Lenovo P780 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
Luken napsal: | Chcete přeinstalováva Windows a ani nevíte jaký vlastně má. Zkus jinej soft, třeba už zmiňované SiMoCo, vypnout a zapnout mobil, nebo změnit port zapojeni kabelu a jestli se nespojí ani s jiným mobilem tak potom asi opravdu Windows. A který vlastně máš? |
To je nepodstatne, ktory windows ma,lebo mne SiMoCo bezi aj na Win98,na starom stroji. A pokial mu doteraz normalne MPM slapal a len tak zrazu mu spadol, tak to budu bud registre vo Windowse, alebo tie kniznicne subory *.dll, ci ked odinstalovaval nejaky program,ci mu ich nevymazal. Takze aj tak by potom musel reinstal Windows. Jedine ze by chcel SiMoCo a islo by mu. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luken badatel

Založen: 26. 04. 2004 Příspěvky: 158 Telefon: mobilní 485.38 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út listopad 22, 2005 6:16 pm Předmět: |
|
|
Já netvrdím že SiMoCo na "osmičkách" nejede. Ale přeinstalovat Windows bych bral jako poslední možnost. Už mě to párkrát potkalo a je to celkem pakárna. Kvůli mobilu, bych najdřív zkusil míň drastický změny. Jak jsi napsal, třeba mu chybí *.dll. _________________ Siemens C25 - C35 - M35 - C45 - C55 - S55 - S65 (na skok SE V630i) - SX1 - SXG75 - Benq-Siemens S68 - EF81 (3x) - SL75 a pak ANDROID
XPERIA X8, StarNote N9770, Lenovo P780 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PATdevast kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Dík, zkusil jsem jiný a jede to . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|