View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 7:36 pm Post subject: Aplikace se nepřipojí na wap |
|
|
Mám problém. Mám na své nové M75 FW 12 nahrané dvě aplikace, které pro svůj chod potřebují net. Je to anglicko-český slovník a TV program. WAP mám nastavený konfigurační sms od Oskara a funguje přes GPRS i CSD. Ale když dám v aplikaci vyhledat slovíčko a ona ho nenajde ve své databázi a chce se připojit na net, tak mi to napíše: Connection error: No host found. Nemůže to mít nějakou souvislost, že ta aplikace je dle telefonu nedůvěryhodná, nebo co tam mám nastavit? Má někdo exaktně nastavený wap na Oskara a funguje mu vše? Prosím o radu či popis nastavení.
Dále nemůžu pochopit, proč nelze přenastavit levá funkční klávesa třeba na Nová SMS. Na mé staré M45 to šlo v pohodě  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 10:22 am Post subject: |
|
|
1. Slovník a td. - nepotřebuje náhodou ta aplikace HTTP profil a ne WAP?
2. Změnu tlačítek - pokud nemáš Customizovaný telefon od operátora, stačí dlouze podržet tlačítko a ono nabídne změnu, nebo to natvrdo nastavíš programem Direct Softkey Editor _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:43 pm Post subject: Vyřešeno! |
|
|
Ano, je třeba v HTTP profilu nastavit Oskar Internet.
S tou levou funkční klávesou to nejde, je natvrdo nastavená na doručené. Ale stejný efekt má i stlačení joystiku doprava
Naštěstí jde přenastavit pravá funkční klávesa, takže tam mám už Nová Sms
Drobné chybky ten telefon má, ale jinak je super !
Petr. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
Na ty klávesy použij program který jsem ti naspal výše, umí nastavit i joy. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|