View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Malagutka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:12 am Post subject: SIEMENS CX 70 :/ |
|
|
Tak konečně jsem se zorientoval v tomto foru!!Má velmi ale velmi špatné zkušenosti se Siemensem,měl jsemCF62 největší krám co jsem zažil,ted mám CX70,který jsem koupil za 4 klacky a sere mě jo promiňte ale musel jsem to takhle napsat,že telefon za 4 klacky a takhle se pos*****!!Měl jsem ho 3x v opravně vyhádal jsem si vrácení peněz a teď si koupím nokii,ty můžu alepsoň věřit!!Mám kabel na siemensa pasuje jak na Cf62 tak i Cx65,70 takže kdyby někdo chtěl za 500,- prodám,sleva je možná dohodneme se.Já jsem ze simensů vyléčen............. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:18 am Post subject: |
|
|
Jediný co jsem z toho vyčetl je něco jako že asi jdeš k no*ii, ale proč už jsem nepochopil...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Malagutka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Jediný co jsem z toho vyčetl je něco jako že asi jdeš k no*ii, ale proč už jsem nepochopil...  |
No že už simensům nevěřím,ale chtěl bych prodat kabel na propojení PC a mobilu tak kdyby někdo měl zájem,kabel umí i nabíjet telefon,moc se v tom neorientuju mám ho asi rok ale celkem mi tu dlouho leží,tak kdyby někdo měl zájem.......... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
ahaa, tak to potom LOCK, máme tu inzerci  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|