Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 8:03 am Předmět: Pryč s logem operátora! |
|
|
Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panko začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 12:03 pm Předmět: Re: Pryč s logem operátora! |
|
|
abaddon napsal: | Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
napiš sem svůj meil...pošlu ti obrázek, který si nastavíš jako "Operátor"...je průhledný, takže na čele nebude mít nic... _________________ Panko, CX65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 12:21 pm Předmět: Re: Pryč s logem operátora! |
|
|
abaddon napsal: | Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
Vyrob si prázdnej obrázek,gif nebo jpg 1x1 bod třeba v programu irfanview a nastav si ho jako logo operátora  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st listopad 30, 2005 4:30 pm Předmět: |
|
|
a nebo ploše v PC klikni na pravy tlačítko dej nový a pak rastrový obrázek a nakonec to zkopíruj do telefonu a nastav jako operátora... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
a_tommi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 24, 2005 12:00 am Předmět: |
|
|
nemohli by ste to poslat aj mne? sivokt@gmail.com
alebo to sať na rapida(radsej mail ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|