View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P3trik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:54 pm Post subject: Vypínání CX70 |
|
|
Zdar, pokusim se co nejlip zformulovat svuj problem. Nedavno sem jak ste z nazvu poznali koupil CX70ku - z pocatku vsecko vypadalo OK, problem nastal kdyz sem do mobilu stahnul nakej programek (hru) v jave a spustil ho. Hra fungovala dobre, ale kdyz sem ji ukoncil, mobil se po par vterinach az minutach s pipnutim vypnul. To se pak opakovalo pri kazdym zapnuti mobilu i kdyz sem uz zadnou javu nespoustel. Do puvodniho "nevypinaciho" stavu sem ho dostal ponechanim baterky venku nez se vymaze datum a cas. Potom zas vsechno ok - do doby nez spustim jakoukoliv (!) javovou aplikaci, pak to zas zacne blbnout. v servisu mi bylo receno ze to neni chyba telefonu a ze urcity data tohle zpusobujou. Problem je ze krome tech orig. predinstalovanejch aplikaci to delaj vsechny (zatim sem nenasel vyjimku).
Dalsi zvlastni vec je, ze se mobil timhle zpusobem vypne jenom kdyz neni v nabijecce - tzn kdyz jede jen na baterku (tou to ovsem neni - zkousel sem vymenit kamosovu...).Zacinam mit pocit, ze na nas siemens pekne setri. Je mozny ze to vyresi novej firmware, az vyjde ? (mam tam 56) Jo a taky pouzivam predelanej kabel z M55 coz by mohlo hrat nakou roli... Dik vsem za napady, me uz pomalu dochazej
UPDATE: Tak sem zjistil ze to nedelaj jen hry, ale jakykoliv data, asi bude chyba v pameti. Jediny co nechapu je, ze kdyz je k mobilu COKOLIV pripojeny (nabijecka, nebo jen kabel od PC - bez nabijeni), tak se nevypina... asi pozdetri ho beru do servisu, pak muzu napsat co mi rekli, ale moc na ne nesazim
Last edited by P3trik on Tue Dec 06, 2005 10:13 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
No tak jsem si téměř jist, že java hry rozhodně NESMÍ mít vliv na telefon, konkr. rozhodně by neměly vypínat mobil.
Teď ti poradím asi toto:
1. Jdi si stěžovat. Je velice dojemné svést problém na hry. Kdyby nebyli ochotní tak jim ho normálně vrať že nemáš zájem.
2. Přepal FW. Mohlo by to pomoct.
-------------------------------------------------------------------------------------
S tou nabíječkou je to možné. Je všeobecně známo že Siemens na svých mobilech šetří (proto ta nízká cena víte) a já osobně mám ve svém okolí poslední živou C65. Bylo jich 4 kousky, ale postupně odešly (vypínání telefonů, nekvalitní zvuk, blednoucí displej etc. atd.)
-------------------------------------------------------------------------------------
<-- Začátek OT -->
Nevíte proč je SXG75 tak levná? Čekal jsem cenu 16k a stojí "jen" 12k. Nejpíš zas to šetření, že?
<-- KONEC OT --> _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:09 am Post subject: |
|
|
Jediné co mě napadá, je chyba v certifikátech, kterou odstraníš nahráním FFS init, která zformátuje kompletní disk a nahaje vše nové. Čímž ovšem přijdeš o svá data, takže nejdřívě odzálohovat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|