View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franta22 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:31 pm Post subject: Funkční tlačítka M65 |
|
|
Mám M65ku a od prazdnin do vcerejska jsem ji mel v opravne. mel jsem tam Fw 43 ted tam mam 50 a mam zmeneny funkcni tlacitka. např na joisticku jsem mel na kliknuti menu nahoru profily atd ted mam na kliknuti fotak a nahoru seznam souborů a menu na pravy fiunkcni klavese ale nejde mi zmenit pred tim stacilo kliknout a dat zmenit.
Asi je to prkotina ale nebyl jsem na teto strance 3 mesice tak mi to odpuste . A ještě dotaz mohu dat na tento fw moji zalohu ff? kompletne mi prehrali Sw ani kod pristroje nezustal tak nevim.
Děkuji všem za odpověd! _________________ .:C75 Fw13:. .:DCA-510:.
Sice s M65 nic moc zkušenosti ale kvůli vám jsem z5 u Siemensu
M65->3mesice pauza->M65 opraven->po 3mesicich ukraden->1mesice nic->C75 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:51 pm Post subject: Re: Funkční tlačítka M65 |
|
|
Franta22 wrote: | Mám M65ku a od prazdnin do vcerejska jsem ji mel v opravne. mel jsem tam Fw 43 ted tam mam 50 a mam zmeneny funkcni tlacitka. např na joisticku jsem mel na kliknuti menu nahoru profily atd ted mam na kliknuti fotak a nahoru seznam souborů a menu na pravy fiunkcni klavese ale nejde mi zmenit pred tim stacilo kliknout a dat zmenit.
Asi je to prkotina ale nebyl jsem na teto strance 3 mesice tak mi to odpuste . A ještě dotaz mohu dat na tento fw moji zalohu ff? kompletne mi prehrali Sw ani kod pristroje nezustal tak nevim.
Děkuji všem za odpověd! |
Tlačítka si změň pokud Ti nejdou změnit z telefonu (což joy nelze) programem: x65, x75 Direct Softkey Editor 1.0.6 ke stažení tady: http://www.siemensmania.cz/utility.php?view_all=true
kabel zřejmě máš když máš původní ff.
Zálohu svojí původní ff si tam klidně dát můžeš (vrátí se Ti tam vše včetně kódu), ale potom si tam rozhodně dej vyšší fw. Tím nic nezkazíš. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|