clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Funkční tlačítka M65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Funkční tlačítka M65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Franta22
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:31 pm    Post subject: Funkční tlačítka M65 Reply with quote

Mám M65ku a od prazdnin do vcerejska jsem ji mel v opravne. mel jsem tam Fw 43 ted tam mam 50 a mam zmeneny funkcni tlacitka. např na joisticku jsem mel na kliknuti menu nahoru profily atd ted mam na kliknuti fotak a nahoru seznam souborů a menu na pravy fiunkcni klavese ale nejde mi zmenit pred tim stacilo kliknout a dat zmenit.

Asi je to prkotina ale nebyl jsem na teto strance 3 mesice tak mi to odpuste Rolling Eyes . A ještě dotaz mohu dat na tento fw moji zalohu ff? kompletne mi prehrali Sw ani kod pristroje nezustal tak nevim.

Děkuji všem za odpověd!

Sice s M65 nic moc zkušenosti ale kvůli vám jsem z5 u Siemensu Smile

M65->3mesice pauza->M65 opraven->po 3mesicich ukraden->1mesice nic->C75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:51 pm    Post subject: Re: Funkční tlačítka M65 Reply with quote

Franta22 wrote:
Mám M65ku a od prazdnin do vcerejska jsem ji mel v opravne. mel jsem tam Fw 43 ted tam mam 50 a mam zmeneny funkcni tlacitka. např na joisticku jsem mel na kliknuti menu nahoru profily atd ted mam na kliknuti fotak a nahoru seznam souborů a menu na pravy fiunkcni klavese ale nejde mi zmenit pred tim stacilo kliknout a dat zmenit.

Asi je to prkotina ale nebyl jsem na teto strance 3 mesice tak mi to odpuste Rolling Eyes . A ještě dotaz mohu dat na tento fw moji zalohu ff? kompletne mi prehrali Sw ani kod pristroje nezustal tak nevim.

Děkuji všem za odpověd!

Tlačítka si změň pokud Ti nejdou změnit z telefonu (což joy nelze) programem: x65, x75 Direct Softkey Editor 1.0.6 ke stažení tady: http://www.siemensmania.cz/utility.php?view_all=true
kabel zřejmě máš když máš původní ff.

Zálohu svojí původní ff si tam klidně dát můžeš (vrátí se Ti tam vše včetně kódu), ale potom si tam rozhodně dej vyšší fw. Tím nic nezkazíš.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum