View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:54 am Post subject: CX70 - zmeškaná volání - problém |
|
|
Poslední dobou mi přestal telefon občas ukazovat zmeškaná volání, prostě mám aktivní spořič, někdo mi zavolá, nebo prozvoní, já se pak podívám a nic, na displeji ani zmínka. Jenom diody občas svítí. Až když telefon vypnu a zapnu tak se objeví nepřijaté volání.
Rady typu "přehraj firmware" prosim nepiste, to je mi jasny a taky to asi bude nakonec nezbytný, jen se ptám jestli s tím někdo nemá třeba zkušenosti, že to dělá nějakej patch. V poslední době sem ale žádnej neaplikoval a přesto to začalo dělat
Hm, tak nepomohlo ani prehrati winswupem. Co s tim sakra?  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
radda kolemjdoucí
63.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:46 am Post subject: |
|
|
no já mám stejný problém. FW mám 50, Siemens CX70. Ale neaplikoval jsem žádný patch, až na to, že jsem si pluginem pro TCommener otevřel disky (jednorázově) a vypnul zvuk focení.
taky se mi nezobrazují zmeškané hovory (tedy ve výpise hovorů jsou (ten jak se do něj musí přes menu Seznam volání)- ale po pravdě, kdo se tam dívá, když nemá upozornění na zmešk. hovor hned na úvodním zobrazení displaye), nově jsem zjistil, že se mi nezobrazují ani přijaté hovory..;(
jak již bylo řečen, vypnutí, zapnutí nahodí mobil, že zmeškaný hovor ukáže.... tak jestli jste to někdo zažili a vyřešili PLEASE poraďte |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
Skusali ste vymazat zoznam zmeskanych (aj prijatych a odchadajucich) volani? Lebo ked sa zaplni (cca 500 poloziek), tak to zvykne blbnut... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
radda kolemjdoucí
63.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 6:42 pm Post subject: |
|
|
tedy mě to blbne (někdy) i s úplně čistými všemi seznamy (volání) a tzv. "blnutí" se mi objevuje dříve, než při 500 záznamech. tak cca při 100 celkem..;(
Udělal jsem defragmentaci mobilu(paměti) tak uvidím, jestli to pomohlo. Ale volné místo tam mám cca 1,6 MB, takže v tom by to snad nemělo být...
od té defragmentace to neblbne, ale to neznamená, že to nezačne..;( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|