clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problem na cx75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problem na cx75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 4:15 pm    Post subject: Problem na cx75 Reply with quote

ma taky problem!! mam skrabenec na mojej CX75!!!!presnejsie povedane nie skrabanec tem by mi nevadil ale zošuchane!!!!! nieviete akym ?prostriedkom by to šlo spraviť!!!!!!!!!!! a neviete kolko stoji novy kryt na cx75?

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

Skusal som sitol ale ten moc nepomohl
Embarassed Embarassed Embarassed

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 8:34 pm    Post subject: Reply with quote

mcroslav12 wrote:

Trebas by ti pomohla ta lestici pasta displex na displeje,promin ale co znamena "zošuchane" slovenstine rozumim ale todle mi nic nerika.. Think,no a jestli chces original kryt,tak ten ti muze poslat jedine nejakej autorizovanej servis siemensu,to znamena nakejch 1500kc a na neorig. je jeste moc brzo.

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Martin C wrote:
mcroslav12 wrote:

Trebas by ti pomohla ta lestici pasta displex na displeje,promin ale co znamena "zošuchane" slovenstine rozumim ale todle mi nic nerika.. Think,no a jestli chces original kryt,tak ten ti muze poslat jedine nejakej autorizovanej servis siemensu,to znamena nakejch 1500kc a na neorig. je jeste moc brzo.

zošuchane = poskrabany, ale len jemne, ako ked ti zide farba, alebo presnejsie lak na nej a je potom tam take matne miesto. wink
Po vasom je to tusim setřeté.

Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

Drobcek9056 wrote:
zošuchane = poskrabany, ale len jemne, ako ked ti zide farba, alebo presnejsie lak na nej a je potom tam take matne miesto. wink
Po vasom je to tusim setřeté.

Jo vim,sem uplne vygumovanej d'oh! ,no tak s tim by ti "pichla" snad jedine dobre namichana modelarska barva Smile ,jsou i takovy ktery verne imitujou pochromovani,jen chytit ten spravny odstin Confused ,jestli ze je to v ty pochromovany casti tak to bude docela fuska Think ,zkus poprosit nakyho sikovnyho modelare a nebo to misto proste natrit cely wink (myslim cast krytu jako takovyho)

Zkrácena citace; jenda.69

mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 7:02 pm    Post subject: Reply with quote

ale ja to mam na dysplay na ty pruhledny umelince!!!!!!!!!!!!§ Embarassed Embarassed Embarassed

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 5:01 pm    Post subject: Reply with quote

mcroslav12 wrote:
ale ja to mam na dysplay na ty pruhledny umelince!!!!!!!!!!!!§ Embarassed Embarassed Embarassed

No jestli to mas na tom plexiskle d'oh! na displeji,tak jedine jemnou brusnou patu urcenou specialne na displeje,jmenuje se myslim DISPLEX Razz ,nekde jsem cet ze staci i obycejna zubni pasta,ale nevim jak moc to mas poskrabany do hloubky. Think

stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 5:46 pm    Post subject: Re: Problem na cx75 Reply with quote

mcroslav12 wrote:
ma taky problem!! mam skrabenec na mojej CX75!!!!presnejsie povedane nie skrabanec tem by mi nevadil ale zošuchane!!!!!...

Dúfam, že nemáš ešte fóliu na displeji, lebo tá sa rada ošúcha.
Ale ten povrch displeja mi pripadá ako dosť kvalitný materiál s určitou odolnosťou, aspoň na mojom nevidím žiadne takéto veci...
Netreba to radšej reklamovať?
Veď to sklíčko mi pripadá pomaly ako minerálne sklo a tak ľahko to ošuchať nejde, a či padol mobil na zem rovno na ksicht displeja?
Veď ho nemáš dlho. d'oh!
Back to top
View user's profile Send private message
mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

mnel jsem korunu v kapse a trenim jse to tam tak zošuchalo do matna stratilo to ten lesk

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

mcroslav12 wrote:
mnel jsem korunu v kapse a trenim jse to tam tak zošuchalo do matna stratilo to ten lesk

tak to je smola Crying or Very sad ale dúfam, že sa tu nájde nejaký recept na to Applause
Ak totiž ide vyleštiť žulu či diamant, prečo by to nešlo s displejom Rolling Eyes
Určite budeme múdrejší - ak nie dnes, tak po zraze Siemensmánie určite sa niečo vynájde d'oh!
Čo sa týka krytu, tak na Siemens mobily asi najradšej originál, ale tie zvyknú byť dosť drahé Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

stano.mania wrote:
mcroslav12 wrote:

tak to je smola Crying or Very sad ale dúfam, že sa tu nájde nejaký recept na to Applause
Ak totiž ide vyleštiť žulu či diamant, prečo by to nešlo s displejom Rolling Eyes
Určite budeme múdrejší - ak nie dnes, tak po zraze Siemensmánie určite sa niečo vynájde d'oh!
Čo sa týka krytu, tak na Siemens mobily asi najradšej originál, ale tie zvyknú byť dosť drahé Crying or Very sad

Uz jsem to tu psal Confused pouzi brusnou pastu DISPLEX Neutral stoji okolo 170kc nebo doporucuji navstevu kteryhokoliv servisu,tam ti displej vylesti a zaplatis okolo stovky....

Tady mas odkazy na test:http://www.gsm4u.cz/test-lestici-pasta-displex-pro-vase-mobilni-milacky-clanek1023.htm

Zde je odkaz na jeden solidni e-shop:http://www.i-obchod.cz/productprint.asp?productid=424

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum