View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jeeffo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 3:11 am Post subject: SX1 a prepojenie s bluetooth s PC - managment telefonu |
|
|
Ahojte vsetci, prosim vas, o pomoc. Kedze som clovek neznaly a novopeceny majitel SX1notky, potreboval by som radu, ako ho prepojit s pc v ktorom je USB BlueTooth a ako cely telefon managovat. vopred dakujem za vase odpovede |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:28 pm Post subject: Re: SX1 a prepojenie s bluetooth s PC - managment telefonu |
|
|
jeeffo wrote: | Ahojte vsetci, prosim vas, o pomoc. Kedze som clovek neznaly a novopeceny majitel SX1notky, potreboval by som radu, ako ho prepojit s pc v ktorom je USB BlueTooth a ako cely telefon managovat. vopred dakujem za vase odpovede |
Vše potřebné by měl zařídit MRouter a pak plugin do TotalCommanderu... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|