clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SXG vs. Vodafone vs. Logo operátora

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SXG vs. Vodafone vs. Logo operátora
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 1:20 pm    Předmět: SXG vs. Vodafone vs. Logo operátora Odpovědět s citátem

zobrazuje se vám na SXG normálně Vodafone CZ a jde vám nastavit obrázek místo loga operátora?
Do dneška jsem tam měl nápis Oskar ale přes noc se mi tam začel objevovat Vodafone CZ,ale jakmile jsem restartoval telefon tak tam mám zase Oskar. A také mi nejde nastavit obrázek jako logo operátora!!

Jaké s tím máte vy zkušenosti?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten obrazek msto loga operatora jsem jeste nezkousel. Porad tam mam oskar. Ptal jsem se u vodafonu v shopu jestli to jde nejak zmenit, nebo jestli mi to zmeni a baba co stoji za tim pultem mi rekla ze pry to nejde a ze to novy telefony nepodporujou(tu zmenu oskar-vodafone CZ). Trosku me to prijde divny, ale fakt to tam jeste nemam, tot moje zkusenost.

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bungee1 napsal:
Ten obrazek msto loga operatora jsem jeste nezkousel. Porad tam mam oskar. Ptal jsem se u vodafonu v shopu jestli to jde nejak zmenit, nebo jestli mi to zmeni a baba co stoji za tim pultem mi rekla ze pry to nejde a ze to novy telefony nepodporujou(tu zmenu oskar-vodafone CZ). Trosku me to prijde divny, ale fakt to tam jeste nemam, tot moje zkusenost.

No když mi tam naskočí Vodafone CZ tak mi to automaticky i zobrazí to logo oterátora. Ted mi to tam naspočli po druhý,jenže po restartu tam je zase Oskar...je to nějaký divný

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Misisa
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem zkousel sim od oskara (jinak mam T-MO) tak mi tam naskocil po prvnim vlozeni vodafone cz, ale po restartu presne jako tobe naskocil oskar a uz tam je porad.
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani by mi nevadilo,že tam je Oskar...jenže štve mě,že když tam je tak se nedá použít logo operátora.....Mám tam totiž nastaven průhlednej obrázek aby to tam nepřekáželo.

SM
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S ET nemám problém. Jde v poho nastavit transparentní gif.

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Balrog
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to já zase mám príoblém s eurotelem,mám průhledné gif logo a pořád tam mám eurotel,pomohlo by tovární resetování telefonu?
Balrog
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pomohl reset už tam není logo
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balrog napsal:
tak pomohl reset už tam není logo

A co ten reset všechno přenastaví?

SM
josefmikula
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 12:39 am    Předmět: Jak na zmenu loga Odpovědět s citátem

Jak jsem to tak pročítal, tak i já jsem se potýkal se stejným problémem. Jednoho dne mi na displeji mé SXG75-tky svítil VODAFONE CZ a po vypnutí a zapnutí OSKAR. A zdálo se, že už tam VODAFONE nikdy nenaskočí. Ale nedalo mi to a trochu jsem zalaboroval.
Nejprve jsem se snažil tam zadat logo v nabídce NASTAVENI>ZOBRAZIT>LOGO a zavedl jsem ho k JPEGu který jsem měl v telefonu. Potom jsem se podíval a nic. Tak jsem telefon vypl a znovu zapl a byl tam zadaný obrázek. Nicméně jsem tam chtěl mít jen nápis VODAFONE CZ. Proto jsem šel znovu do NASTAVENI>ZOBRAZIT>LOGO a změnil ho na "žádné logo". Jakmile jsem vyskočil z nastavení tak se tam najednou honosilo logo VODAFONE CZ. A co je důležité, že se tam zobrazilo i po opětovném vypnutí a zapnutí telefonu. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak jste dopadli. :wink:
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle "přeskakování" loga naštěstí odstraní novější fw. tak že už je vše OK

SM
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balrog napsal:
a to já zase mám príoblém s eurotelem,mám průhledné gif logo a pořád tam mám eurotel,pomohlo by tovární resetování telefonu?

Musím říct Brick wall , že když jsem psal, jak mi fachá transparentní gif místo ET loga, tak jsem si pěkně naběhnul.
Už mi to nejde a nevím proč. Problém začal, když jsem chtěl nastavit mobil na zajištění PINem. Dřív to bylo vypnutý. Zadám pin a nic, fon napsal, že je špatnej, což ale nebyla pravda. Druhej pokus opět negativní. Tak jsem vzal fona k eurotelům a tam mi zkoukli simku a znovunastavili pin. Teď to sice jde (musím zadat pin při startu mobilu), ale transparentní logo nejde ani náhodou. Píše to při startu hlášku:Omezená služba a ET-logo tam straší furt.

Povedlo se vám někomu odstrnit ty animace při startu a vypnutí ???

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
mr.miky
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 7:37 pm    Předmět: Re: Jak na zmenu loga Odpovědět s citátem

josefmikula napsal:
Jak jsem to tak pročítal, tak i já jsem se potýkal se stejným problémem. Jednoho dne mi na displeji mé SXG75-tky svítil VODAFONE CZ a po vypnutí a zapnutí OSKAR. A zdálo se, že už tam VODAFONE nikdy nenaskočí. Ale nedalo mi to a trochu jsem zalaboroval.
Nejprve jsem se snažil tam zadat logo v nabídce NASTAVENI>ZOBRAZIT>LOGO a zavedl jsem ho k JPEGu který jsem měl v telefonu. Potom jsem se podíval a nic. Tak jsem telefon vypl a znovu zapl a byl tam zadaný obrázek. Nicméně jsem tam chtěl mít jen nápis VODAFONE CZ. Proto jsem šel znovu do NASTAVENI>ZOBRAZIT>LOGO a změnil ho na "žádné logo". Jakmile jsem vyskočil z nastavení tak se tam najednou honosilo logo VODAFONE CZ. A co je důležité, že se tam zobrazilo i po opětovném vypnutí a zapnutí telefonu. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak jste dopadli. wink

Ahoj,
tak já jsem také bádal Idea a zjistil jsem,že pokud změním jazyk na angličtinu,naskočí mi vodafone.Pokud ale vypnu a zapnu telefon,mám zpět Oskar.Ostatní jazyky jsem nezkoušel,každopádně zlobí firmware.Čauky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednoznačně je to nespoluprací fw s aplikacemi na sim - se všemi. Dokud nebude nový fw je zbytečné to řešit. Nejenom, že se na ňho (newfw) těším, ale jsem zvědavý jak nám ho tam BQS naláduje. To zas bude nějaký aplikační sw jako JMI (někomu to půjde a někdo bude brečet - doufám, že se budu )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Jednoznačně je to nespoluprací fw s aplikacemi na sim - se všemi. Dokud nebude nový fw je zbytečné to řešit. Nejenom, že se na ňho (newfw) těším, ale jsem zvědavý jak nám ho tam BQS naláduje. To zas bude nějaký aplikační sw jako JMI (někomu to půjde a někdo bude brečet - doufám, že se budu )

Co se týká nynějších fw (zatím servisních) tak instalace je celkem pohodová a bezproblémová.naistaluješ fw do PC....připojíš foun...pustíš instalaci....dáš start a je to. Jinak po instalaci máš tel.jako novej tak že je třeba si udělat předem zálohy (potom musíš zase všechno nastavovat)

Jinak co se týká dvojitýho loga operátora tak to se novým fw odsranilo.Ale ta ikonka (dva panáčci s vykřičníkem) tam pořád je,tak že nevím jestli jsou opraveny nějaké nesrovnalosti s komunikací se SIM.

SM
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: