Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
WellKeY začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 1:18 pm Předmět: M 75 - Zklamání :o( |
|
|
Jsem fanda značky Siemens a mrzí mě že nevyrábí oblečení protože bych určitě chodil v siemensu Nikdy jsem neměl telefon jiné značky a musím se přiznat že než jsem si pořídil M75tku byl jsem spokojený s M65kou a to nad míru (!) ten telefon mi přirostl k srdci a byl vážně super. Myslel jsem si že M75tka bude další skvělá věc v mém životě protože je přirozené ji považovat za nástupce 65tky. Rozbalil jsem telefon poskládal ho a byl nadšený. Design se povedl i když mohl být krapítek menší to je pravda je to taková cihlička :o) Ovvládání stejné navíc narozdíl od M65 podporuje mp3 a má paměťovou kartu. Sluchátka vypadají úžasně a skvěle hrajou prostě paráda. Hned jsem ho připojil k PC nacpal několik skladeb a poslouchal... Jenže.... Hned druhý den se objevila hláška že mmc karta není k dispozici.. vypnul jsem a zapnul telefon... vyjmul kartu zandal kartu.. a nic. Musel jsem ji zformátovat. Pak jsem psal sms a byla uz silene dlouha a opravdu se mi povedlo srovnat vety ze by srdce zaplesalo.. najednou sek zámrz a konec. Pomohlo až vyndání baterky... Vše se opakuje a nejsem si jistý kdy přijdu o mp3 na mmc anebo kdy svoji sms nedopíšu.. Mrzí mě že siemens vůbec dopustí aby se něco takového dostalo na trh. Chápu nás siemensáře že to dokážeme skousnout počkat na nový firmware a věřit tomu že telefon bude lepší a lepší s každým novým fw, ale co lidi co si koupí telefon a chtějí ho používat? Co si myslí že je to hotový výrobek? Mrzí mě to že opravdu nedošlo k převzetí a vyladění fw z 65tky aby tenhle telefon (M75) byl super. Bohužel.... Navíc nepochopím jak mohlo dojít k máleru s baterkou která v telefonu lítá jak hrášek v plechovce... Vyřeší to papírek já vím..ale sakra proč? Jsem moc zklamaný...  _________________ C10 C35i C45 C62 A52 A55 M50 M65 M75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morgyc badatel

262.50 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
Jj taky jsem majitelem M75 a problemy co popisujes mam naprosto stejny. Pravidelne tak 3x do tydne mi telefon zamrza az do vyndani baterky, to s tou kartou je taky problem formatoval jsem uz alespon 4x (a predevsim jsem prisel o vsechny fotky ktere jsem si nezalohoval s nadeji ze snad takovy problemy nebudou). Zajimavy je ze jsem jel asi mesic na fw 05 a ani jeden z techto problemu nebyl az s upgradem na fw12 se mi to vsechno takle podelava, je to k pos..ni. Myslim ze timle se siemens moc nevytahl no co muzu delat uz telefon mam a moc se mi libi jenom nebejt tehle errory, ktery nejsou zrovna zanedbatelny  _________________ Siemens S6 -> Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Siemens C55 -> Siemens M 65 (utopen) -> M 75 (fw 25) 9 patchu+RS-MMC Transcend 512MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 2:17 pm Předmět: |
|
|
Průsery s fw. 12 zvl. u M75 se tu řeší na více místech. Nečekal bych od upgradu fw. takovej propadák. Dvanáctku prostě zku**rvili a jediná šance je přechod na 13 nebo čekat na další. Třináctka je (zatím) ve vývoji fw pro M75 (oficiální/neoficiální) rozhodně šťastné číslo. Přejděte na něj a zaručuji spokojenost. Jen ta baterka. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 3:28 pm Předmět: ... |
|
|
veru potvrdzujem slova kolegu ... ANO 12 KA JE JEDINYM PROBLEM TOHTO INAK SUPER TELEFONU .. VSETCI CAKAME NA OFICIALNU A LOKALIZOVANU 13 KU --- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
Vy čekejte, já tam mám tu WS. Je super  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Založen: 17. 10. 2005 Příspěvky: 776 Bydliště: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 8:17 pm Předmět: |
|
|
Morgyc napsal: | Jj taky jsem majitelem M75 a problemy co popisujes mam naprosto stejny. Pravidelne tak 3x do tydne mi telefon zamrza az do vyndani baterky, to s tou kartou je taky problem formatoval jsem uz alespon 4x (a predevsim jsem prisel o vsechny fotky ktere jsem si nezalohoval s nadeji ze snad takovy problemy nebudou). Zajimavy je ze jsem jel asi mesic na fw 05 a ani jeden z techto problemu nebyl az s upgradem na fw12 se mi to vsechno takle podelava, je to k pos..ni. Myslim ze timle se siemens moc nevytahl no co muzu delat uz telefon mam a moc se mi libi jenom nebejt tehle errory, ktery nejsou zrovna zanedbatelny  |
Ja mam CX75 (fw 13 - kupil som ho s nim) a mam tie iste problemy. No ked mi mobil nechce kartu precitat, tak z nej v pohode dostanem nafotene fotky a natocene videa, pretoze mam citacku kariet. Odporucam citacku kariet, nielen pre taketo pripady, ale vseobecne sa zide. Moja citacka podporuje 29 druhov pamatovych kariet, dal som za nu necelych 400 Sk a som s nou uplne spokojny (este pomaly prichadzam na to ako z nej vytiahnut maximum). _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
Mam sice novou M75, ale je to snad uplne jiny telefon, nez mate vy Jeste se neobjevil jediny error(krome toho, ze jsem parkrat vyndal MMC bez odpojeni), jen ty SMS zpocatku zkracovali, pak jsem prelezl na FW 13 a SMS pise bez diakritiky, takze i tento prob. byl vyresen. Baterku mam na pevno(mam ji trochu jinou, nez na M65 - mozna je to tim). Takze at zije M75!  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas_m (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
Mam podobnou zkusenost..ALE jen dokud sem mel FW05,to jak karta neni k dispozici se mi stalo 2x a docela me to stvalo,ale od ty doby co sem mel FW12 respektive 13WS stim nemam sebemensi problem.Telefon mi absolutne nezamrza(pouze obcas pri tom multitaskingu s prehravanim mp3 a native menu).Pri psani sms mi nezatuhnul nikdy a karta chodi naprosto bezproblemu..uvidime,ale zatim si nemuzu posledni FW13 vynachvalit  _________________ << M75 >> 512mb APACER + DCA 540(original) + DCA 510(www.datovekabely.com) + FW05 -> FW12 -> FW13 <-> FW16 + Patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|