clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - cx75 pamäťová karta rs-mmc

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

cx75 pamäťová karta rs-mmc
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ivec10
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 1:42 am    Post subject: cx75 pamäťová karta rs-mmc Reply with quote

Prosim vás , vie a má praktické skúsenosti s pamäťovou kartou do CX75? Pray Chcel by som PRAKTICKÚ SKÚSENOSŤ a nie dohady a silné reči , že to "zaručene chodí". Evil or Very Mad Poprosím: výrobcu rs-mmc ,veľkosť MB, či je dual voltage a kde ju 1.krát formatoval /v tf. alebo čítačka/ a ako na ňu pristupuje Irda, BT,kábel-typ a soft cez ktorý chodíte. Dúfam , že sa nájde niekto rozumný a skúsený a daný problém nám jasne a zrozumitelne objasní. Ďakujem za ALL. Hand
Back to top
View user's profile Send private message
salug
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 6:57 am    Post subject: cx75+RS-MMC Reply with quote

Zdravim ve spolek :-) Jsem čerstvím majitelem cx75 (fw12) s paměťovkou 128MB. Moje zkušenosti zatim nic moc. Včera jsem na ni nahrál nějaké video a od té doby se telefom seknul a odmítal úplně vše, dokuď jsem ji navytáhl. Bez ní se chová celkem zdravě. Dnes budu řešit, co s tim.... Kdyby měl někdo nápad, jsem jedno oko...
pkliment
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 10:07 am    Post subject: Re: cx75+RS-MMC Reply with quote

salug wrote:
Zdravim ve spolek :-) Jsem čerstvím majitelem cx75 (fw12) s paměťovkou 128MB. Moje zkušenosti zatim nic moc. Včera jsem na ni nahrál nějaké video a od té doby se telefom seknul a odmítal úplně vše, dokuď jsem ji navytáhl. Bez ní se chová celkem zdravě. Dnes budu řešit, co s tim.... Kdyby měl někdo nápad, jsem jedno oko...

Ja mám podobný problém, tiež sa CX75 zasekne s kartou (len16MB).

salug
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 2:24 pm    Post subject: Reply with quote

Už jsem to vyřešil Very Happy
Stačilo zformátovat kartu a v pohodě. Prý se to běžně stává, když se nahraje delší video a telefo pak má problém. Hůř to ukládá a nejde mu to přečíst a následuje "zásek". Chce to prostě krátká videa Think

gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 3:51 pm    Post subject: Re: cx75 pamäťová karta rs-mmc Reply with quote

ivec10 wrote:
Prosim vás , vie a má praktické skúsenosti s pamäťovou kartou do CX75? Pray Chcel by som PRAKTICKÚ SKÚSENOSŤ a nie dohady a silné reči , že to "zaručene chodí". Evil or Very Mad Poprosím: výrobcu rs-mmc ,veľkosť MB, či je dual voltage a kde ju 1.krát formatoval /v tf. alebo čítačka/ a ako na ňu pristupuje Irda, BT,kábel-typ a soft cez ktorý chodíte. Dúfam , že sa nájde niekto rozumný a skúsený a daný problém nám jasne a zrozumitelne objasní. Ďakujem za ALL. Hand

Takze ja som o svojich problemoch s pamatovou kartou uz pisal:
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=186768&highlight=rsmmc#186768
Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=191228&highlight=rsmmc#191228

A napisem ti este odpovede na tvoje otazky:

Arrow Vyrobca: PQI, Velkost: 256 MB, Dual-voltage: asi nie
Arrow Prvykrat som ju formatoval v mobile, lebo ked som ju naformatoval cez PC tak v mobile to napise, ze nie je naformatovana.
Arrow Takze veci na kartu a z karty davam cez citacku, no ked su ju este nemal v pohode som cez SiMoCo daval na telefon subory cez IrDA.

A este tie problemy:
- asi neuznava dlhe nazvy suborov a tak pri pokuse dat na nu subor s dlhym nazvom (okolo 30 znakov) sa mi s nou nieco stane a musim ju zas naformatovat.
- neda sa na nej vytvorit vlastny adresar bez toho aby neurobila to co pri subore s dlhym nazvom (to mi uz po opatovnom naformatovani nerobi)
- ak tam aj dam subor s kratkym nazvom a spustim ho, prehraje mi ho az ked subor premenujem (hoci aj na taky isty nazov aky ma). Napr.: Dam premenovat Gasolina.mp3, zmazem G a potom ho zase napisem, nazov ulozim a uz mi ho pekne prehra. (toto mi po opatovnom naformatovani robi uz len malokrat - ale robi)
- niekedy pri prehravani mp3 alebo pri meneni zvoneni (myslim z karty) mi telefon sekne a po zapnuti mi napise, ze karta nie je naformatovana (to je ale uz asi vec telefonu - sekne a nezapamata si ci je karta naformatovana.

Aj ked sa zda, ze je toho dost a ze taku kartu by si radsej nechcel tak mne tieto veci uz velmi neprekazaju. Takze to su moje skusenosti. Ini pisu, ze im ich karty idu bezproblemovo.

P.S.: Ked mi vypise, ze nie je naformatovana, v pohode sa daju prehravat mp3 z karty a ukladat fotky a videa, iba to otravuje tym, ze nie je naformatovana pri zapinani telefonu.
wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
salug
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

Výše zmíněné problémy fakt neznám. Po zformátování v PC jde všechno jako po másle. :-) Kartu mám SanDisk 128Mb. Jsem připojenej přes kabel k PC a komunikace a přenos souborů jde bez problémů :-) Stačilo jen nainstalovat dodávaný soft. CX75 můžu jen doporučit!!!! [/img]
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

salug wrote:
Výše zmíněné problémy fakt neznám. Po zformátování v PC jde všechno jako po másle. :-) Kartu mám SanDisk 128Mb. Jsem připojenej přes kabel k PC a komunikace a přenos souborů jde bez problémů :-) Stačilo jen nainstalovat dodávaný soft. CX75 můžu jen doporučit!!!! [/img]

Aj ja ho mozem len doporucit, vravel som o problemoch karty. Ty mas asi stastie na karty a zas na nieco ine. wink

Back to top
kolar13
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 10:39 pm    Post subject: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Reply with quote

Ako rychlo kopiruje subory medzi kartou a mobilom? Mam original usb kabel a je to nekonecne ..
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:32 am    Post subject: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Reply with quote

kolar13 wrote:
Ako rychlo kopiruje subory medzi kartou a mobilom? Mam original usb kabel a je to nekonecne ..

Kopírovanie cez kábel = to je stredovek Shocked Môže to trvať aj celú noc Shocked
Ak karta s väčšou kapacitou, tak len s čítačkou/zapisovačkou Shame on you
Exclamation Question
Ku kartám: ako aj na fóre je konštatované veľakrát, závisí od druhu karty, "mágie formátovania", názvov a kadejakých iných zaklínadiel
Možno teda len hovoriť o spoľahlivejších kartách a problémovejších...
Ja som kúpil Op...ex a po týždni som ju vrátil, priamo od Siemensu (centrála v SR) mám potvrdené, že podľa nich sú spoľahlivejšie Sandisk a Adata (a určite sa nájdu aj iné značky - inde na fóre je porovnávacia tabuľka) a do CX75 idú TEDA aj Dual Voltage uvedených značiek (zdroj Siemens BA) Laughing
Back to top
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 1:16 pm    Post subject: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Reply with quote

kolar13 wrote:

Medzi kartov v mobile a pocitacom, nie? A inak tu rychlost medzi mobilom a kartou zistis asi tazko.

Back to top
Marek65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Co vravite na Kingstona 512MB DualVoltage za necelych 1500Sk s DPH a 5 rocnou zarukou?
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Marek65 wrote:
Co vravite na Kingstona 512MB DualVoltage za necelych 1500Sk s DPH a 5 rocnou zarukou?

Je to take akurat. Ale zohnal by som aj lacnejsie, pretoze moja PQI 256 MB stala necelych 700 Sk a je tiez s 5 rocnou zarukou.

Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

kde to kupujete, aj len vidím drahšie Shocked
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Fri Dec 09, 2005 6:06 pm    Post subject: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Reply with quote

gorgeous007 wrote:
kolar13 wrote:

Medzi kartov v mobile a pocitacom, nie? A inak tu rychlost medzi mobilom a kartou zistis asi tazko.
Ahoj.Mám RS MMC 512 a soft MPM mi přes DCA 510 kopíruje MP3 rychlostí něco přes 1 MB za minutu.Pokuď jde o to,že karty zlobí,tak podle mé zkušenosti to chce kartu v mobilu formátovat dvakrát!!Mě taky poprve blbla,když jsem smazal nějaké soubury,tak hláška:,,Chyba karty,karta je vadná,nebo není naformátována"Teď uložím třeba 10 min.video a NO PROBLEM.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 6:31 pm    Post subject: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Reply with quote

Miroslav Chodovský wrote:
Mám RS MMC 512 a soft MPM mi přes DCA 510 kopíruje MP3 rychlostí něco přes 1 MB za minutu...

Ak 1MB/min (čo je dosť rýchle na kábel DCA-510), tak potom 500MB za 500 minút. A teda 500/60 = vyše 8 hodín - a je dobre ak to nepadne, pri 1G by to bolo do 17 hodín... = STREDOVEK, či slimačie tempo.
Môj názor: ak mobil s kartou, tak len s čítačkou/zapisovačkou.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum