View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
golab35 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:14 am Post subject: [sl65] WALKY TALKY |
|
|
Witam!Jestem z <<polski>>Gdzieś wyczytałem ze w siemensie cx65 przerabiajac go na cx70 czy jakos tak mozna zrobic w nim walkie -talkie.Ja mam siemensa c65 przerobionego na sl65.I chcialem was zapytac czy w moim telefonie to jest wogole mozliwe.jesli tak pomorzcie.///I jeszcze jedno pytanie czy ktos ma jakies patche na rozruch c65 z softem od cx65 o wersi obojetnej zeby tylko sie uruchomił/// |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 9:49 am Post subject: Re: [sl65] WALKY TALKY |
|
|
golab35 wrote: | Witam!Jestem z <<polski>>Gdzieś wyczytałem ze w siemensie cx65 przerabiajac go na cx70 czy jakos tak mozna zrobic w nim walkie -talkie.Ja mam siemensa c65 przerobionego na sl65.I chcialem was zapytac czy w moim telefonie to jest wogole mozliwe.jesli tak pomorzcie.///I jeszcze jedno pytanie czy ktos ma jakies patche na rozruch c65 z softem od cx65 o wersi obojetnej zeby tylko sie uruchomił/// |
ak som pochopil tak ze chces na sl65 walky-talky tak to nepojde, myslim.  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:07 am Post subject: Re: [sl65] WALKY TALKY |
|
|
ajko wrote: | golab35 wrote: | Witam!Jestem z <<polski>>Gdzieś wyczytałem ze w siemensie cx65 przerabiajac go na cx70 czy jakos tak mozna zrobic w nim walkie -talkie.Ja mam siemensa c65 przerobionego na sl65.I chcialem was zapytac czy w moim telefonie to jest wogole mozliwe.jesli tak pomorzcie.///I jeszcze jedno pytanie czy ktos ma jakies patche na rozruch c65 z softem od cx65 o wersi obojetnej zeby tylko sie uruchomił/// |
ak som pochopil tak ze chces na sl65 walky-talky tak to nepojde, myslim.  | Ajko tu sa hovori iba v inych jazykoch okrem cestiny a slovenciny !!!
to golab : ajko says : SL65 don´t have support for Walky-Talky. _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|