View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jmlnarik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 9:25 am Post subject: Existuje funkční software pro C72? |
|
|
Vyzkoušel jsem prakticky všechno, co nějakým způsobem mohlo - přes orignální kabel! - s C2 komunikovat, ale programy ji stále odmítají přijmout coby mobil. Podařilo se někomu najít software, přes který mi půjdou aspoň stáhnout fotky?
Koupil jsem tuhle hračku holce, aby si mohla fotit koně (a nezničila foťák), ale teď mám jedinou šanci tahat to přes IR na svůj Ericsson a z něj to pak teprve stahovat do compu (což mi připadá DOST těžkopádné). |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 9:29 am Post subject: Re: Existuje funkční software pro C72? |
|
|
jmlnarik wrote: | Vyzkoušel jsem prakticky všechno, co nějakým způsobem mohlo - přes orignální kabel! - s C2 komunikovat, ale programy ji stále odmítají přijmout coby mobil. Podařilo se někomu najít software, přes který mi půjdou aspoň stáhnout fotky?
Koupil jsem tuhle hračku holce, aby si mohla fotit koně (a nezničila foťák), ale teď mám jedinou šanci tahat to přes IR na svůj Ericsson a z něj to pak teprve stahovat do compu (což mi připadá DOST těžkopádné). |
Pokial viem,a ako tu uz viaceri pisali,tak si holke kupil zly model Siemensu.Telefony A50,C72 a tusim,niesom si isty ale jeden z nich A52/A55 nepodporuju ziadne programy,este ziadne na nich neboli vytvorene.Preto aj viaceri sa snazili prerobit A50 na C45male neslo to.Takze ti asi nic ine neostava len tahat to na tvoj SE a potom do PC.Alebo jej zaobstarat napr. C75. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 10:21 am Post subject: |
|
|
S C72 spolehlivě komunkuje VNavigator - odzkoušeno a měl by fungovat i SIMOCO, vždyť C72 je v podstatě C65 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|