Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jmlnarik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 9:25 am Předmět: Existuje funkční software pro C72? |
|
|
Vyzkoušel jsem prakticky všechno, co nějakým způsobem mohlo - přes orignální kabel! - s C2 komunikovat, ale programy ji stále odmítají přijmout coby mobil. Podařilo se někomu najít software, přes který mi půjdou aspoň stáhnout fotky?
Koupil jsem tuhle hračku holce, aby si mohla fotit koně (a nezničila foťák), ale teď mám jedinou šanci tahat to přes IR na svůj Ericsson a z něj to pak teprve stahovat do compu (což mi připadá DOST těžkopádné). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 9:29 am Předmět: Re: Existuje funkční software pro C72? |
|
|
jmlnarik napsal: | Vyzkoušel jsem prakticky všechno, co nějakým způsobem mohlo - přes orignální kabel! - s C2 komunikovat, ale programy ji stále odmítají přijmout coby mobil. Podařilo se někomu najít software, přes který mi půjdou aspoň stáhnout fotky?
Koupil jsem tuhle hračku holce, aby si mohla fotit koně (a nezničila foťák), ale teď mám jedinou šanci tahat to přes IR na svůj Ericsson a z něj to pak teprve stahovat do compu (což mi připadá DOST těžkopádné). |
Pokial viem,a ako tu uz viaceri pisali,tak si holke kupil zly model Siemensu.Telefony A50,C72 a tusim,niesom si isty ale jeden z nich A52/A55 nepodporuju ziadne programy,este ziadne na nich neboli vytvorene.Preto aj viaceri sa snazili prerobit A50 na C45male neslo to.Takze ti asi nic ine neostava len tahat to na tvoj SE a potom do PC.Alebo jej zaobstarat napr. C75. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 10:21 am Předmět: |
|
|
S C72 spolehlivě komunkuje VNavigator - odzkoušeno a měl by fungovat i SIMOCO, vždyť C72 je v podstatě C65 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|