View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kareell kolemjdoucí
16.08 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:04 pm Post subject: sháním obrázky rozdělané SX1 - detaily |
|
|
všechny vás zdravím,shaním obrázky rozdělané SX1 a to ze všech stran a detaily.Hlavně se mi jedná o zakladní desku s displayem.Mam stazene pouze obrázky výměny krytu SX1 a tam toho moc vidět neni.díky za jakýkoliv link... kareell |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 4:29 pm Post subject: Re: sháním obrázky rozdělané SX1 - detaily |
|
|
kareell wrote: | všechny vás zdravím,shaním obrázky rozdělané SX1 a to ze všech stran a detaily.Hlavně se mi jedná o zakladní desku s displayem.Mam stazene pouze obrázky výměny krytu SX1 a tam toho moc vidět neni.díky za jakýkoliv link... kareell |
Troska hladat treba! Tu máš zopár! _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
cosinusX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 7:58 pm Post subject: Re: sháním obrázky rozdělané SX1 - detaily |
|
|
kareell wrote: | všechny vás zdravím,shaním obrázky rozdělané SX1 a to ze všech stran a detaily.Hlavně se mi jedná o zakladní desku s displayem.Mam stazene pouze obrázky výměny krytu SX1 a tam toho moc vidět neni.díky za jakýkoliv link... kareell |
Pokud vím tak návod na rozebrání SX1 a výměnu joysticku vyšel tady na siemensmanii a jsou tam detailní fota a pokec v Češtině. _________________ Siemens for ever and never. |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 11:41 pm Post subject: Re: sháním obrázky rozdělané SX1 - detaily |
|
|
cosinusX wrote: | kareell wrote: | všechny vás zdravím,shaním obrázky rozdělané SX1 a to ze všech stran a detaily.Hlavně se mi jedná o zakladní desku s displayem.Mam stazene pouze obrázky výměny krytu SX1 a tam toho moc vidět neni.díky za jakýkoliv link... kareell |
Pokud vím tak návod na rozebrání SX1 a výměnu joysticku vyšel tady na siemensmanii a jsou tam detailní fota a pokec v Češtině. | tomu neříkám detailní fota _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|