View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
freehander kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:42 pm Post subject: M75 - Multimedia Card není k dispozici ! |
|
|
M75-Multimedia Card není k dispozici ! - poslouchal jsem MP3 a z ničeho nic se to vyplo, po zapnutí jsem se již nedostal na kartu, a prosím o radu jestli je možno mít pustěnou českou T9 ale aby to nepsalo háčky a čárky. Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
Pokud myslíš háčky v SMS, tak na to pomůže vyšší fw než 05, doporučuju 13
Z tou kartou. Vyndej jí, vypni zapni telefon a zandej. Nebo zkus nějaký takový kraviny. Taky se mi stává že jí nebere. Tak párkrát dam vyjmout kartu, vysouvam, zasouvam a po chvíli se chytne  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
freehander kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:23 pm Post subject: |
|
|
Ten fw přehraju kabeljsem si objednal, ale ta karta se nechytá baterka byla vyndaná karta taky a nic, uvidíme co po změně FW |
|
Back to top |
|
 |
tomas_m (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|