View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brazdajiri kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:19 pm Post subject: Autorizovaný servis Siemens a prasárna na entou. |
|
|
Po 3 týdnech se mi vrátil telefon o kterém jsem tu psal, zlobilo tam toho dost a vyřešili to výměnou celé desky. Dávám v prodejně do telefonu baterku a vidím použité šroubky, no nic, řekl jsem si. Zapnu, vidím, signál nepadá, ale na displeji jsou nepatrné stopy zevnitř jako by se někdo netrefil deskou a "omakal" s ní sklo, ale především VRYP jdoucí po straně displeje zevnitř na sklíčku dlouhý cca jako 2/3 výšky displeje Myslel jsem že mě trefí. Telefon je opět v opravě a 30ti denní lhůta vyprší za týden, pokud to nestihnou (teď jim to trvalo 3 týdny) beru peníze a na jinou M65 a vůbec jiný nový Siemens se ani nepodívám a budu hýčkat svůj Me45, zlatej svatej starej Siemens... |
|
Back to top |
|
 |
Martin z HK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:45 pm Post subject: Re: Autorizovaný servis Siemens a prasárna na entou. |
|
|
..to vis, nejlip se dela na svym... Nejakej servisak ma u zadku, ze si mobil hejckas... _________________ C25-C35-Me45-M65 |
|
Back to top |
|
 |
Seth začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
Co máš z toho:) Já dal cx65 už 4x reklamovat, v pátek to bude po páté, zatím se mi vždy zázračným způsobem podařilo ji udat a to i když mi naposled řekli, že to bylo mojí vinou, ale prostě stačilo tam zajít znova a mluvit s jiným týpkem co to přebíral, nic dneska mi ho táta teda dones a pustím, supr řeknu si funguje vložím simku a nejde zapnout, prostě nereaguje, vyndám simku a nic, nenabíjí se vůbec na nic nereaguje... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 9:51 pm Post subject: |
|
|
Seth wrote: | Co máš z toho:) Já dal cx65 už 4x reklamovat, v pátek to bude po páté, zatím se mi vždy zázračným způsobem podařilo ji udat a to i když mi naposled řekli, že to bylo mojí vinou, ale prostě stačilo tam zajít znova a mluvit s jiným týpkem co to přebíral, nic dneska mi ho táta teda dones a pustím, supr řeknu si funguje vložím simku a nejde zapnout, prostě nereaguje, vyndám simku a nic, nenabíjí se vůbec na nic nereaguje... |
To pak musis umet reklamovat 8) _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
mymy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
Whitek wrote: |
To pak musis umet reklamovat 8) |
Tak porad nejake osvedcene dobre triky na reklamaciu, bo zrovna zajtra sa tam prvy krat chystam....
a este ci je rozdielny pristup u Provaiderov(Orange T-mobile) ako u sukromnych predajni... _________________ C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:) |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
Mozem len potvrdit...
Dal som tlf do servisu (spadol mi do vody lenze im som povedal ze mi proste nejde fotak a neviem preco)... Vovnutri bola aj baterka a ked som tam prisiel po 10 dnoch povedali mi ze uz je hotovy lenze v nom nebola baterka ktoru som tam nechal... Tak mi tam dal fungl novu (videl som ako ju rozbaloval). Aspon mam novu baterku zadara No lenze ked mi povedali co oni povazuju za spravny servisny ukon pre problem ktory som im opisal, myslel som ze ma d*bne o zem. Predstavte si - jedine co s tym robili a co im trvalo 10 ( ! ) dni bolo to ze PODFLASHOVALI FW!!!!. No aspon ze som hned na mieste zistil ze to robi stale to iste... Takze je tam znova na dalsich 10 dni a povedal ze tentokrat vymenia celu dosku... Spokojny som aspon s tym ze mi uznali zaruku(nezistili ze bol vo vode).. |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 96.96 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
no to nevis.) ti to zjisti az ti technici, kteří ten tlf rozeberou a pokusí se najít zavadu a ne ten co prebira telefon. _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
feErda.cz wrote: | no to nevis.) ti to zjisti az ti technici, kteří ten tlf rozeberou a pokusí se najít zavadu a ne ten co prebira telefon. |
No to ze mi ju uznali uz viem - ten telefon tam totiz uz raz bol takze teraz je to uz druhy krat. |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Dec 18, 2005 1:29 am Post subject: |
|
|
whitewash wrote: | feErda.cz wrote: | no to nevis.) ti to zjisti az ti technici, kteří ten tlf rozeberou a pokusí se najít zavadu a ne ten co prebira telefon. |
No to ze mi ju uznali uz viem - ten telefon tam totiz uz raz bol takze teraz je to uz druhy krat. |
jenze jak si sam rekl, pri prvni oprave jen prehrali FW (takze to ani neotvirali). jedine ze by jsi argumentoval tim, ze mezi prvni a druhou opravou s vodou do stiku neprisel cehoz svedkem byl ten prodavac, takze jim do toho neteklo u nich a nebo ze je jejich problem, ze na to pri prvni oprave neprisli, ale nevim co by ti na to rekli  _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
No vsak presne nieco take mam v plane... Poviem im ze ten fon vo vode nebol a hotovo... Inak mozno samotna doska ani nie je zoxidovana lebo vsetko ostatne na tom fone islo okrem fotaka... takze mozno je len zoskratovany fotak... no a na to pridu asi tazko, nie? A navyse pochybujem ze budu skumat telefon pri reklamacii opravy nie? |
|
Back to top |
|
 |
|