View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sherpa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 11:24 pm Post subject: Ovladace na CX65 / problem s IrDA |
|
|
Dostal som od Jeziska IrDa cez USB. IrDa windowsy (XP Pro) v pohode nasli a nainstalovali. Problem je, ze ked na telefone zapnem infra a prilozim ho ku kompu, tak windowsy odo mna chcu ovladace. Susal som aj s K750 a to iste...
Neviete odkial by sa dali stiahnut?

Last edited by Sherpa on Mon Dec 26, 2005 11:18 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:18 am Post subject: |
|
|
to je zajimave a dostal si k tomu irda i CD?jestli jo tak ho vloz to cd-romky.Je zajimave jak ja jsem si koupil irda tak jsem ho jenom stcil od usb a nemusel ani instalovat nejake ovladace.NO zkus to s tim cd. _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:33 am Post subject: |
|
|
CD do CDROM a skus este pozriet aj na www.siemens.com/mobilephones
a nainstaluj si Mobile Phone manager... Mal by mat v sebe aj driver... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
No ja jsem ho normalne strcil do USB prilozil telefon a uz mi to ve woknech napsalo "Byl nalezen nový počítač C75" , "Pro poslání souborů do okloního počítače klikněte sem".A to bylo vsechno. _________________
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:58 am Post subject: |
|
|
Mne tiez stacilo iba nainstalovat z CD ovladac pre IrDA... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
whitewash wrote: | Mne tiez stacilo iba nainstalovat z CD ovladac pre IrDA... |
Ze jo?Tak nevim v cem ma problem.
2Sherpa:Napis jakou maz znacku toho irda _________________
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:32 am Post subject: Re: Ovladace na CX65 |
|
|
Sherpa wrote: | Dostal som od Jeziska IrDa cez USB. IrDa windowsy (XP Pro) v pohode nasli a nainstalovali. Problem je, ze ked na telefone zapnem infra a prilozim ho ku kompu, tak windowsy odo mna chcu ovladace. Susal som aj s K750 a to iste...
Neviete odkial by sa dali stiahnut? |
Toto by malo pomôcť.
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/ircommv1011.zip _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Sherpa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
Prave v tom je ten problem. Doteraz som mal v kompe 2 IrDA a obidve mi fungovali bez ovladacov. Telefon hned nasli a hotovo. No a tento odo mna pyta ovladace. Je to Kingsun KS-959 (USB).
Na CD od IrDA bol len nejaky soft na synchronizaciu s PC ale len pre par telefonov (a od Siemensu tam bol iba SX1, SL55 a SL56) a este ovladace na IrDA
Ten Ir comm alebo ako sa to vola som nainstaloval a aj ho rozpoznalo ale je tam nejaky konflikt (= namiesto ikonky v spravcovy zariadeni tam je ten hnusny zlty otaznik a napis IrBridge Kernel-Level Interface) Co to vlastne je?
MPM som este neskusal. Prave ho stahujem. Potom este napisem ci to pomohlo |
|
Back to top |
|
 |
Sherpa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:17 am Post subject: |
|
|
Nuz... Cez MPM ten mobil najde ale spojenie je dost nestabilne a stale to vypadava (asi tak kazde dve minuty) a to s telefonom absolutne nehybem.
V prehliadaci suborov telefonu mi vobec neotvori zlozku Data. Proste na nu kliknem, program nieco robi a potom padne spojenie.
Skusal som skopirovat zoznam do PC ale nestihol som to ani raz (zo styroch pokusov). Vzdy sa stratil telefon
A este jedna vec: ked si chcem pozriet smsky tak to na mna vypluje chybu
EDIT: upravil som nazov dredu lebo uz to s ovladacmi nema moc spolocne |
|
Back to top |
|
 |
Sherpa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
Takze nakoniec to bude asi problem windowsov. Skusal som infra na inom kompe a funguje v poriadku. Telefon tiez. Nebolo treba nahravat ziadne ovladace. Takze uz mam posledny dotaz:
Neviete preco to mne nefici?
EDIT: Pozeral som msconfig a v sluzbach mam vypnute sledovanie infracerveneho prenosu. Moze to byt tym? Lebo mi to nejde zapnut...  |
|
Back to top |
|
 |
|