View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
omiss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 8:35 pm Post subject: Orange SR CX75 unknown bootcore signature |
|
|
Zdravim ludia... vcera som zakupil od orangeu na vianocnu akciu CX75-tku a prisiel som na to ze ten hnusny pomaranc si robi nejake upravy do firmware... nikde v telefone som nenasiel Push-to-talk napr namiesto htoho je zoznam neprijatych hovorov. to by ma az tak netrapilo. horise je to ze nemozem absolutne ziadnym sposobom vygenerovat kody a kedze je ten telefon uplne novy nexem hned robit testpoint... ked spustim aplikaciu v telefone px65v4 napise hned unknown bootcore signature... dalej ani nic nepohnem... podla ma to bude najskor tym ze orange robil teda prerabal original siemens firmware na nejaku jeho oranzovu verziu... takze xel by som poprosit nejakych dobrych ludi co by mali fullflash original siemens cx75 keby to niekde zverejnili a nejako by som to tam fukol aj ked nemam predstavu ako ked mi to s nicim nexe spojit bez kodov. ma niekto nejaky napad ako by sa to dalo spravit bez TP?: |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Bez TP se asi nehneš. To, že nejede java aplikace, není způsobeno úpravami firmware, to je běžné, ale pravděpodobně bude v telefonu nová verze flash (myšleno fyzická součástka) kde je i bootcore a to je ten problém. Budeš muset počkat na novou verzi.
Ale zbavit se obsahu menu Orange není zas takový problém a generování kódů k tomu nepotřebuješ. Najdi si návod na změnu menu v telefonu a vše bude ready. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Dec 22, 2005 9:50 pm Post subject: Re: Orange SR CX75 unknown bootcore signature |
|
|
omiss wrote: | .. vcera som zakupil od orangeu na vianocnu akciu CX75-tku a prisiel som na to ze ten hnusny pomaranc si robi nejake upravy do firmware... nemozem absolutne ziadnym sposobom vygenerovat kody a kedze je ten telefon uplne novy nexem hned robit testpoint... ked spustim aplikaciu v telefone px65v4 napise hned unknown bootcore signature... |
ja mám CX75 kúpenú v bazári, bola odblokovaná, ale zdá sa, že má nejaké veci po T-Mobile, ale tie kódy pre Flasher a loader pre V-klay to mi išlo OK podľa návodov zo SM
Orange už neblokuje mobily a je možné, že si takto chce zaviazať klientov k vernosti ja som sa dávnejšie informoval o zmene niektorých vecí k S65 a v servise mi povedali, že bez písomného vyjadrenia Orange to neurobia a Orange súhlas nedá a servis potvrdil, že operátori zvyknú meniť niektoré veci tak, že dosť ťažko je to bežné obísť
Som zvedavý na riešenie Tvojho problému a budem ho sledovať a ak budem vedieť aj pomôžem  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 10:10 pm Post subject: |
|
|
Jinak razantním řešením je nahrání standardní flex paměti pomocí FFSinit. C se děje s telefonem se dozvíš zde . _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:44 pm Post subject: Re: Orange SR CX75 unknown bootcore signature |
|
|
omiss wrote: | Zdravim ludia... |
ja som kupil tiez akciovy z orange a nemal som jediny problem ohladom generovania kodov ani s fw |
|
Back to top |
|
 |
omiss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 4:36 pm Post subject: |
|
|
dakujem zatial za rady budem sa snazit nieco s tym urobit asi fakt skusim ten TP. vcera vo vecernych hodinach sa mi konecne poradilo tvorit skryte disky cez plugin do total commandera pretoze ine veci typu OD atd s tym ani nepohli jediny plugin to dokazal co som veli rad. hned som si zmenil menu a vypol ten hnusny zvuk fotaku. ako velmi sa cudujem samotnemu siemensu ze preco niektore veci robi tak ako robi napr to otrasne menu ved poznam zopar ludi co ked im ukazes patchovany a upraveny siemens by dali zan ovela viac ako len za zakladnu verziu niekedy vyladeny design pekne zdvihne cenu. vlastne a koli tomu som bral s ponuky siemens aby som sa s nim mohol pekne bavit a mat tvoj originalny design atd... skusim este pohladat nieco aby to islo softwarowo ak to nepojde tak sa pustim do TP. inak Krokodýl ty si mi tam dal odkaz na M75. to by asi nebolo nic moc hodit to do telefonu alebo to skusim? inak ked uz tu tak pisem tak zelam vsetkym ludom zo siemensmanie hodne uspechov v novom roku ziadne mrtve telefony a vela vela supesnych patchovani  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:02 pm Post subject: |
|
|
Ja som dnes zobral od T-mobile C75 (uz druhu) a presne toto iste mi pise. Ale co je zaujimave tak ta prva C75 v pohode a tato nie. A pri tom ta stara Made in Germany -Siemens mobile a teraz ta nova Made in China-Benq _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
0908 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:14 am Post subject: |
|
|
nazdar hosi brat dostal an vianoce CX75 od arange an akciu ako tak som mu chcel dnes nieco psolat cez BTT tak som prsil na to ze ked mam aj ja aj ten kamos zapnuty BTT nemozem nasj BTT neda moj mobil na jeho a aj opacne co tam moze byt pls mohli by ste mi s trym pomoxt dost to sury lebo nemam kabel a bracho ide na lyziarsky a chcem mu tam nabuchat dake mp3
a skusal som aj na ine a nejde teda na SE k700i mi nesiel
a moze to byt tym ze som mu zmenil natzov nastaveniach/prenos dat/ btt a tam xcestu som nechal aka bola aj to meno bolo to iste a ja som ho zmenil nemohlo sa to stat tym pls poradtemi |
|
Back to top |
|
 |
omiss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
hmm skusl si v nastaveniach zaskrknut aj moznost ze viditelny pre inych... nejde to ani naopak ak by tvoj bracho chcel posielat zo svojho telefonu?? |
|
Back to top |
|
 |
|