View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
easy2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:05 pm Post subject: Externá anténa |
|
|
Čaute. Načo vlastne slúži ten konektor na externú anténu? možno je to blbá otázka ale už dlho mi to vŕta hlavou.  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
No na to abys když máš špatnej signál mohl připojit externí anténu... a taky na těžkou HF do auta... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:26 pm Post subject: Re: Externá anténa |
|
|
easy2 wrote: | Čaute. Načo vlastne slúži ten konektor na externú anténu? možno je to blbá otázka ale už dlho mi to vŕta hlavou.  |
mno, když máš nějakou venkovní anténu, tak si koupíš ještě kablík na propojení kabelu od tý antény a telefonu, připojíš to a někde na vsi máš o 20dB lepší signál;-) _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Pavel.k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:31 pm Post subject: Externí anténa |
|
|
Mohl by mi někdo poradit kvalitní externí anténu, kde ji lze zakoupit a zda lze tuto připojit k telefonu Siemens AX75 ???????? (mám velmi slabý signál Oskara). Děkuji všem za rady... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:45 pm Post subject: |
|
|
keď som sa pýtal v obchodoch na anténu, väčšinou pozerali, že či som nepadol z mesiaca, na Siemens som nevidel
aj ja som sa tým zaoberal, pridával som antény, čo boli kedysi ku kvalitným rádiám, ale bez zlepšení
Uvítam by som zisk antény, lebo pár km odtiaľ je aj Edge a lepší zisk z antény by tomu pomohol
A preto budem sledovať vývoj tejto témy.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|