Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MaaGooR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:45 am Předmět: Update fw u C72 |
|
|
Caute, chci se zeptat jestli se lze zbavit upravy fw provedeneho pro operatora (v mem pripade pro T-Mobile)?
Druha otazka, napadlo me, ze kdyz siemens ma na svych strankach fw ke stazeni a ma ho tam rozlisen i podle operatoru pro ktere telefon vyrabel, tak jestli kdyz nahraju nespravny, ale "bez operatorovi" fw tak to bude vsechno super, nebo se neco podela.[/url] _________________ Arnold Judas Rimmer - BDP, SDP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
Stáhni si FW tady ze siemensmanie. Nemusíš už vybírat verzi. Nic se tím nezkazí, jen tě operátor přestane v mobilu štvát.
http://www.siemensmania.cz/firmware.php _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MaaGooR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
Tak to je super! nekde tu na foru se resilo i odstraneni tech operatorovych hlouposti a jeho menu. A takovouhle jednoduchou vec tam nikdo nenapsal... Nemusim tedy resit nejake FF, zalohy a takove veci, proste to urco pojede. Co se mi tim v telefonu ztrati? DIK moc. A jeste kdyz by ste mi nekdo poradil jak na zmenu menu, u tohodle telefonu, muzu jit podle navodu na C65 (kdyz ma pry stejne vnitrnosti)? _________________ Arnold Judas Rimmer - BDP, SDP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 9:48 am Předmět: |
|
|
Tak záloha FF je dobrá vždy. Je to jistota. Ale v ní ti jaksi zůstane operátor. V nejhorším se pak dá nahrát cizí FF a telefon odblokovat. Já osobně jsem nikdy žádný problém při updatu FW neměl a zálohu nepotřeboval. A že jich bylo... Vlastně jediný problém byl u SXG, ale to je úplně jiná kapitola
Z telefohu se ti žádné tvé data neztratí _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 5:21 pm Předmět: |
|
|
FOXXX napsal: | Tak záloha FF je dobrá vždy. Je to jistota. Ale v ní ti jaksi zůstane operátor. V nejhorším se pak dá nahrát cizí FF a telefon odblokovat. Já osobně jsem nikdy žádný problém při updatu FW neměl a zálohu nepotřeboval. A že jich bylo... Vlastně jediný problém byl u SXG, ale to je úplně jiná kapitola
Z telefohu se ti žádné tvé data neztratí | Zálohu FF bych udělal hlavně kvůli pozdější potřeby reklamace(mohlo by to způsobyt problémy)... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|