View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pears kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:38 pm Post subject: Datový kabel a C75 |
|
|
Koupil jsem tento dat. kabel: http://datovekabely.kvalitne.cz/products/gsm/siemens/dc_s65-us.htm a nemuzu ho za zadnou cenu donutit, aby komunikoval s PC. Stahl jsem vsemozne drivery pro USB ze stranek siemensmanie (http://www.siemensmania.cz/drivery.php) a nic. Najde to pres spravce jen jeden jediny z tech co jsem stahl, ale po chvilce instalace mi to napise var. hlasku, ze modem nemuze pracovat s timto zarizenim a instalace se ukonci. Pak mi to ve spravci sviti s vykricnikem a telefon nespolupracuje.
Ma nekdo osvedceny driver na USB, ktery funguje? Dejte mi prosim link na USB drivery k tomuto telefonu nebo aspon dobrou radu.
Diky _________________ ...a třeba taky kecám |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
Na tej stranke je napisane,ze ku kablu je dodavane instalacne CD,tak skus ovladace z neho. Inac ten kabel je iba neoriginalna DCA-540,takze ziadne servisne operacie (odblok,flash,patchovanie) nehrozia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Pears kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
Na tom CD je jen nejaky stary MobilEdit a dalsi prahistoricke programy (SIMOCO, FMA), ale driver zadny. Zkusim vecer stahnout ten MPM, ale ten server ma nejake vypadky a porad me to odpojuje. Pry by to s tim softem melo jit. Asi si nainstaluje i svoje drivery.
Zadne servisni operace s tim delat nechci. S moji smulou bych telefon urcite znicil a pak by jste se me tady nezbavili Jde mi jen o kraviny - pretahovani obrazku, zvuku, temat atd. _________________ ...a třeba taky kecám |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|