Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vilo.money kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 12:54 am Předmět: Mrtva CX65-ka - zachrana dat |
|
|
Ostal mi mrtvy telefon - CX65 (da sa zapnut len ked ho napruzim akoby do vrtule urcitou silou) a potrebujem z neho vytiahnut data (obrazky, smsky atd). Viete mi niekto poradit cez aky soft to z neho dostanem aj ked je vypnuty, prip. co tomu telefonu konkretne moze byt? To ze niekde nema kontakt a ziska ho len ked ho napruzim viem, ale nepodarilo sa mi zistit, ktory kontakt to je, pretoze som precistil asi vsetky ktore som nasiel. Nestretol sa s tym uz niekto??? (telefon ani nespadol, ani som ho neprisadol ani nic podobne, aspon si toho nie som vedomy) Dakujem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 401 Bydliště: javamania :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 1:04 am Předmět: |
|
|
A delal si s nim neco po SW strance (prehravani FW,patchovani...)?kdy se ti to stalo? po com? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 2:07 am Předmět: |
|
|
SW to bude asi těžko
Jesli ten mobil spojíš s v_klayem nebo x65flasherem (prostě v něj vytáhneš FullFlash), tak potom jde přes Smelter vytáhnout soubory z toho FF... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 9:02 am Předmět: |
|
|
Hm myslím že telefonek bude určitě po pádu, či přisednutí a je prasklá deska, nebo minimálně "odskočený" procesor či flash od plošáku. Pokud jsi si na 100% jistý že nic takového nebylo, okamžitě reklamuj.
Zálohování - s tím telefonem se teď bude pracovat velmi špatně, potřebuješ vygenerovat minimálně loader pro V-klay, tam nemsmí být zapnutý telefon, ale musí být provozuschopný po stisku červ. tlačítka. Toho budeš dosahovat velmi špatně, protože i když telefon pokroutíš, nejsi schopen ověřit při vypnutém stavu zda je "zkroucen správně". No a když se podaří loader musíš ho minimálně dalších 5-30 minut udržet v provozu /ale stále vypnutý/ pro vytažení fullflash z telefonu.
Pokud jde "jenom" o adresář, či hry obrázky a pod, snaž se telefon s kartou zapnout a vytáhnout adresář přes Simoco.
_________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|