View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:36 pm Post subject: MT50 - otevření disků |
|
|
Zdravím moderátory, omlouvám se za OT;-)
Jak u tohohle Siemensu otevřít disky, abych si mohl stáhnout do PC melodie a další věci? zatím jsem vyzkoušel nějakej jednoduchej plugin do TC (ne SOFS) a v něm šlo otevřít jen pár složek, žádný systémový, dokonce ani ty se standard. melodiema. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
mno skus VNavigator jestli ti pojede _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:30 pm Post subject: re: Otevření disků MT50 |
|
|
hairy.pecker wrote: | mno skus VNavigator jestli ti pojede |
Mno ten právě nefungoval... načetl model telefonu a skapal při načítání "AT^SQWE=3", tzn. zrovna když se inicializuje Obex menu a hodil chybovou hlášku (něco ve smyslu Unable to load Obex). V jiný aplikaci se mi povedlo nějaký složky otevřít, ale samý nesystémový (Sms, Bitmap, Java, Ringtone + možná ještě dvě nějaký další). Potřebuju dostat z mt50 standardní vyzvánění (cca 20 melodií), jsou snad v nějakejch souborech a nejsou přímo součástí FF?
(Edit: ve složce Ringtones vypsané tím programem jsou jen 4 velice krátké midi melodie -tada.wav, welcome a nějaký další, ne však vyzváněcí melodie. A poslední věc - absence sim-karty nemá na spojení telefonu a ukázání všech složek žádnej vliv, předpokládám) _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Jerry badatel

19.28 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:05 pm Post subject: |
|
|
No zatim jsem si myslel, ze skryte disky se otviraji jen na x65 a vyssich, protoze na M55 jsem se dostal vsude kam jsem potreboval rovnou a M50 jsem mel a vzhledem k velikosti dostupneho mista me ani nenapadlo, ze by tam byl jeste nejaky dalsi skryty filesystem. To ze si clovek mohl vybrat aspon 4 melodie byl i tak dost uspech.
Ale mozna by se nejak dalo zvoneni vytahnout z emulatoru. Zvoneni tam funguje, bohuzel midi tam primo nejsou, tak nevim. Pokud by ti to zvoneni stacilo ve wavu, tak by to asi slo nahrat (pokud zvukovka umi nahravat vystup, coz moje neumi). |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 11:19 pm Post subject: |
|
|
Jerry wrote: | No zatim jsem si myslel, ze skryte disky se otviraji jen na x65 a vyssich, protoze na M55 jsem se dostal vsude kam jsem potreboval rovnou a M50 jsem mel a vzhledem k velikosti dostupneho mista me ani nenapadlo, ze by tam byl jeste nejaky dalsi skryty filesystem. To ze si clovek mohl vybrat aspon 4 melodie byl i tak dost uspech.
Ale mozna by se nejak dalo zvoneni vytahnout z emulatoru. Zvoneni tam funguje, bohuzel midi tam primo nejsou, tak nevim. Pokud by ti to zvoneni stacilo ve wavu, tak by to asi slo nahrat (pokud zvukovka umi nahravat vystup, coz moje neumi). |
no asi je to pravda... ty zakladni vyzvaneci melodie jsou soucasti fw... mno nic, jen jsem si je chtel poslechnout na C75ce... ale nejaky vrtani se ve fw mi za to nestoji. ThX _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|