Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pepíček89 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 11:10 pm Předmět: POMOC Themarizer |
|
|
Potřeboval bych poslat jak mám přes themarizer si nastavit thema. Díky moc zapomoc. Email pepino.89@seznam.cz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 11:34 pm Předmět: Re: POMOC Themarizer |
|
|
Pepíček89 napsal: | Potřeboval bych poslat jak mám přes themarizer si nastavit thema. Díky moc zapomoc. Email pepino.89@seznam.cz  |
ne to uz je moc ja uz se jen smeju ...sry neber si to osobne ,ale navod ti asi nikdo na e-mail posilat nebude.pac kdyz si to nepochopil z navodu co jsou tady na SM (jestli si se vubec uracil to najit a precist a popripade na symbianforu...
projistotu dam link
www.symbianforum.cz
tak to nepochopis ani z toho mejlu...vite co me jednou takhle dostalo ..kdyz sem sel po brne a hral si s BT a naslo mi to SX1 ...rikam si parada ..koukam okolo sebe a vidim
kluk asi 10 let rikam si ...hmmm lol ja na to vydelaval jak dlouho ..sporil na to a kdyz to vidim u desetiletyho decka tak se mi chtelo brecet....takovi typci se pak tady ptaji co maji delat...desny..nic osobniho pepicku(jen prihoda nic proti tobe-pac nevim kolik ti je)
jinak Pepicku ..pokud mas sluchatka a mikrofon a v nejlepsim pripade i net ,kterej zvladne Skype...coz je program pro telefonovani po netu tak sem ochotnej ti poradit ,ale psat to vazne nebudu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|
Themelizer _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|