clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zasekávání S75 při příchozím hovoru - řešení

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zasekávání S75 při příchozím hovoru - řešení

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 9:32 am    Předmět: Zasekávání S75 při příchozím hovoru - řešení Odpovědět s citátem

Sekání S75 při příchozím hovoru:
První co jsem udělal po přehrání kontaktů z adresáře starého telefonu bylo, že jsem je přehledně rozdělil do skupin jak jsem byly zvyklý, jaké překvapení ale nastalo když se mi při příchozím hovoru od čísla které nebylo ve skupině "žádná skupina", nebo nemělo přiřazeno vlastní melodii ZASEKNUL telefon, prostě naběhnul na displej zvoneček ale nic nezvonilo (pak pomohlo jen vyndat baterku a tím natvrdo resetovat telefon)

Řešení:
Stačí každé skupině přidělit vlastní vyzváněcí tón (může být i pro všechny stejný ale musí se nastvit pro každou zvlášť) a vše funguje bez problémů...

Vysvětlení:
Podle mně nemá telefon jasno v tom jaké vyzvánění přiděllí kontaktu ze skupiny která nemá přidělěna vlastní vyzvánění resp. má nastaveno vyzvánění na hodnotu "prázdná" a proto se zasekne...
Nazasekává se jenom v případě, že máte kontakt s přiděleným stejným číslem uložen na SIM kartě protože seznam ze SIM karty je "nadřazený" adresáři z telefonu takže při hovoru telefon napřed prohledá čísla na SIM a pak hledá v adresáři, proto taky trvá tak dlouho než se jméno volajícího při příchozím hovoru zobrazí. Čísla uložená na SIM se automaticky řadí do skupiny "žádná skupina" takže telefon ví jak má zvonit a proto se nezasekává.

Všechny výše uvedené postupy a vysvětlení v posledním odstavci jsou výplodem mojí hlavy "mobilního amatéra" takže pokud je něco uvedeno špatně nebo nesrozumitelně prosím někoho ze zkušenějších aby mne opravil, mám to ověřeno na dvou telefonech.
Děkuji uživateli jirkab za pomoc při ověřování.

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: