View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:15 pm Post subject: Prvotní záloha FF |
|
|
Sháním FF fw11 na C75 a vím o pár lidech, co tenhle fw mají. Problém je v tom, že si nevzpomínám, jestli ve V-Klayi, když po nich budu chtít, aby si zálohovali FF, musí mít napřed vygenerovanej loader. Protože když jsem si dělal zálohu já, dělal jsem to až u třináctky a tenhle problém jsem vůbec neřešil, protože už jsem loader měl...
Takže to shrnu: je nějakej způsob, jak co nejjednodušeji udělat zálohu FF? Jde to bez loaderů?
P.S.: Před chvílí jsem chytl Krokodýla na ICQčku a ptal se ho po tomhle prvním FW u C75. Pár minut nato se tady objevila v Zálohách FF M75 s prvním fw 05. Asi nějaká provokace.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
sergi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:27 pm Post subject: |
|
|
to neni provokace, ja sem vcera vecer psal do fora o ff k m75 a me prosby byly vyslyseny. diky |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 9:32 am Post subject: |
|
|
No provokace to určitě není , tu zálohu jsem tam dal já. Dostávají se i do ruky "čisté" telefony, tak využívám situace a dělám z nich zálohy. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|