View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:37 pm Post subject: |
|
|
To je hovadina! Dost těžko může poškodit sluch, když každej člověk s normálníma reflexama telefon rychle odtáhne od ucha, když uslyší nepříjemnej tón. Oni ti blbci němečtí taky kvůli tomu vymysleli ze začátku melodii ztišit, aby z toho náhodou někdo náhodou neohluchl, takže když mě někdo krátce prozvoní, tak nic neslyším. Rovnou mohli napsat varování "nadívejte se na display, abyste neoslepli" :DDD Ale tak u Siemensu mě to ani nepřekvapuje. Lepší je věnovat se kravinám než, aby řešily důležitý věci:/ |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:50 pm Post subject: |
|
|
No, podle mně je hovadina třeba psát do návodu k mikrovlnce, že se v ní nemají sušit kočky...
Z našeho pohledu těžko posoudíme, jestli třeba neměl Siemens na krku nějakou stupidní, třeba i vykonstruovanou žalobu za poškozený sluch nějakého uživatele. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|