View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tesyno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:03 pm Post subject: potíže s fw |
|
|
mam problém s nahráním nového fw do mého telefonu. Mam cx65, je rok a půl stará a stále je tam původní fw. Skoušel jsem vše podle všech možných návodů co jsem našel ale nic mi nejde. Mam originální kabel i se softwarem. Myslíte že by to mohlo být třeba příliš starým fw a proto že by mi nešel nahrát nový??? ps: programy x65flasher i v-klay mi jdou ale všechen fw je v exe souborech takže to pomocí techto programů nahrát nejde. Předem díky za všechny vaše odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:11 pm Post subject: Re: potíže s fw |
|
|
tesyno wrote: | mam problém s nahráním nového fw do mého telefonu. Mam cx65, je rok a půl stará a stále je tam původní fw. Skoušel jsem vše podle všech možných návodů co jsem našel ale nic mi nejde. Mam originální kabel i se softwarem. Myslíte že by to mohlo být třeba příliš starým fw a proto že by mi nešel nahrát nový??? ps: programy x65flasher i v-klay mi jdou ale všechen fw je v exe souborech takže to pomocí techto programů nahrát nejde. Předem díky za všechny vaše odpovědi. |
Príčin môže byť viac.
Jednou z nich je taká úprava fw u predajcu - operátora, ktorý takto sťaží originálne a osvedčené postupy Siemens.
Podobnú skúsenosť mám s C72, kde mi nešlo nahrať orig. fw novšie a s orig. káblom DCA-510, ba čo je horšie, išlo to len do 6 percent a mobil nejde ani zapnúť... A tak skončil v servise na záruku
A pritom som už bezproblémovo nahrával fw obdobne viackrát ale toto  |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:13 pm Post subject: |
|
|
Poslal jsem ti návod, co mi fungoval, na mail. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
tesyno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 3:28 pm Post subject: |
|
|
pnov wrote: | Poslal jsem ti návod, co mi fungoval, na mail. |
Zkoušel jsem to podle toho návodu, ale mě se porty zapsali správně, takže to bohužel taky nešlo. Vždy mi to píše "Připojení se nezdařilo" nebo tak nějak |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sun Jan 22, 2006 3:43 pm Post subject: |
|
|
čo je to s tými mobilmi
Mne na tej C72 od Orange Sk po 6 minútach tiež: Skontrolujte spojenie... a mobil nereagoval.
Na 99 percent dávam vinu operátorovi, ktorý ale pred predajom tak upravil fw, že musí byť mu nejako blízke (stiahol som zo siemens.com priamo fw pre skupinu Orange 4...) no nepomohlo to  |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Mon Jan 23, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
Výsledok:
C72, kde mi nešlo nahrať orig. fw a s orig. káblom DCA-510, ba čo je horšie, išlo to len do 6 percent a mobil nešlo ani zapnúť... A tak skončil v servise na záruku
Dnes po 10 dňoch v servise: výmena RF dosky, nové IMEI a nový fw
Ale prečo sa to stalo, je záhadou.  |
|
Back to top |
|
 |
|